Super mama

Najnovija nominacija za Oscara izmamila je suze na oči Nicole Kidman, ali isto se ne može reći za njezine kćeri

Iako je zlatni kipić već osvojila, glumici ovogodišnja utrka za najprestižniju nagradu itekako znači, a otkrila je kako su na nju reagirale djevojčice.

Glumica Nicole Kidman (54) otkrila je kako je reagirala na posljednju nominaciju za Oscara, za koju je doznala prije nekoliko dana, ali i što su na to rekla njezina djeca. Kidman je prilikom doručka zaprimila poziv u kojem je obaviještena o svojoj najnovijoj nominaciji, a zatim su uslijedili emotivni trenuci.

"Kada sam doznala za nominaciju, momentalno sam briznula u plač. U meni je kolalo toliko emocija za koje nisam ni znala da postoje, a isplovile su prilikom doručka s mojim kćerima", priznala je Kidman.

Iako glumica rijetko govori o svojoj obitelji, u intervjuu za The View je otkrila i kako su na nominaciju reagirale njezine najmlađe kćeri koje ima sa suprugom Keithom Urbanom (54), Sunday Rose Kidman Urban (13) i Faith Margaret Kidman Urban (11).

"Cure su me samo gledale i rekle: 'Super mama, bravo, ali zakasnit ćemo, moramo krenuti!'", kroz smijeh će Kidman.

image

Nicole i Keith Urban u braku su od 2006. godine, a imaju dvije kćeri.

RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako njezine kćeri naizgled nisu bile toliko emotivne u vezi s nominacijom za Oscara, Nicole je rekla da su joj dale veliku potporu u karijeri, posebice u odluci da preuzme ulogu Lucille Ball u filmu Being the Ricardos, koja joj je donijela još jednu nominaciju za zlatnog kipića.

"Oni su uvijek dio svake odluke jer ništa ne ide bez podrške obitelji", rekla je. "Uvijek ih pitam što misle o mojim angažmanima i slažu li se da ih prihvatim pa je i ovo bila obiteljska odluka", priznaje.

Čitajte i: Jennifer Lopez o velikoj novosti u svom životu: ‘Nitko nije bio više iznenađen od nas‘

Nicole i Keith Urban u braku su od 2006. godine, a dvije godine kasnije dobili su prvo dijete, Sunday Rose. Druga zajednička kćer, Faith Margaret, rođena je 2011. godine uz pomoć surogat majke.

Iako Nicole nastoji držati priče o svojoj obitelji u tajnosti, ovoga puta je odlučila istaknuti njihovu stalnu podršku na kojoj je izrazito zahvalna.

Linker
19. travanj 2024 06:14