Vedran Peteh
IDILIČNO JUTRO

Najljepši početak vikenda u obitelji Nives Celzijus

Svakim danom zauzeta snimanjima serije Nove TV ‘Čista ljubav’, pjevačica, glumica i spisateljica svaki slobodan sat posvećuje svojoj djeci. S obožavateljima je jutros podijelila topli obiteljski trenutak i pokazala svoj najveći životi uspjeh – kći Taishu i sina Leonea.

Uz rečenicu “Najljepša su subotnja jutra” 35-godišnja Nives na Instagramu je objavila ranojutarnji selfie koji prikazuje nju i njezinu dječicu u nježnom zagrljaju. Taisha (9) i Leone (11) rođeni su u braku s nogometašem Dinom Drpićem, a Nives često ističe koliko joj djeca nedostaju tijekom napornih radnih dana.

Snimanja emisije “Čista ljubav” u kojoj tumači lik Snježane ponekad traju i po 12 sati dnevno, pa zajednički slobodan vikend željno iščekuju i Nives i njezini mališani.

Najljepša su subotnja jutra

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Prije nekoliko mjeseci javnost je dirnula poruka koju je kći Taisha uputila svojoj mami. Naime, Nives je tada objavila kćerinu poruku u kojoj se malena brine zbog ružnih komentara na račun svoje mame. Odgovorom koji je tada dala, Nives je oduševila sve svoje fanove, čiji broj, otkako je prošle godine nastupila u showu “Tvoje lice zvuči poznato”, svakim danom biva sve veći.

Nives Celzijus je već više puta dokazala kako, bez obzira na to što je svoju karijeru započela pod imidžom seks-bombe, krije više talenata i znanja no što su mnogi mogli i zamisliti. Ipak, uz razne životne i poslovne uloge, ona majčinska ipak joj je uvijek bila i ostala na prvom mjestu.

Linker
18. travanj 2024 14:30