Čestitke!

Najljepše vijesti iz Milana: Kristina Šalinović i zaručnik nakon dugo vremena dočekali trudnoću

Kristina Šalinović i Enrico Migliorati krajem veljače objavili su vijesti o zarukama, a nakon nekoliko godina pokušavanja sada imaju razloga za još jedno slavlje.

Naša bivša manekenka, koja živi i radi u Milanu, Kristina Šalinović objavila je predivne vijesti, naime, ona i njen zaručnik, tattoo majstor Enrico Migliorati, čekaju svoje prvo dijete. Širem krugu poznanika, poslovnih suradnika i pratitelja Kristina je vijest o trudnoći priopćila putem Instagrama - tom je prilikom kazala da je s objavom ipak neko vrijeme čekala.

"Zdravo mali čovječe! Čekamo te već jako dugo. Ne možemo dočekati da te upoznamo. Ovu objavu dugo sam odgađala, jer nisam znala što bih napisala. Onda sam se dosjetila - apsolutno ništa! Jer želimo da bude naša stvar. Stoga, dragi klijenti, ovo je kraj. Došla sam vas informirati da je došlo naše vrijeme rastanka, barem na godinu dana. Uzet ću pauzu od svega što podrazumijeva moj posao, ali ako vam treba preporuka za nekoga tko će brinuti o vašoj kosi, pomoći ću vam s tim!", napisala je presretna trudnica koja u talijanskoj prijestolnici mode već neko vrijeme radi kao frizerka.

Kristina i Enrico krajem veljače su objavili vijesti o zarukama, ona u Milanu živi već nekoliko godina, a vezu drži u potpunoj privatnosti. "Prošli su mjeseci otkako se to dogodilo, ali još uvijek ne mogu vjerovati", napisala je tom prilikom Kristina uz nekoliko zajedičkih fotografija, na kojima se vidi i zaručnički prsten.

Čitajte i: Zaručila se naša bivša manekenka s uspješnom međunarodnom karijerom: ‘Još ne mogu vjerovati!‘

Slatki život u Milanu

Kristina uživa u svom životu u Italiji, rijetko dijeli zajedničke fotografije sa svojim dragim, ali kad to napravi uvijek napiše i nekoliko dirljivih rečenica.

"Ne dijelim toliko našu priču .. samo kad je naša godišnjica ili rođendan. U posljednjih šest godina prošli smo kroz sve .. a u posljednje vrijeme zaglavili smo u kući zajedno tri mjeseca .. i postoji nova izreka - par koji se nije rastao tijekom karantene ostaje zajedno cijeli život !! (Ili nešto slično .. ) I istina je, povezali smo se na novoj razini i otkrili smo više jedno o drugome. I nakon svih ovih sranja u kojima smo bili i kroz koja prolazimo i kroz koja ćemo prolaziti ja i dalje želim kroz to prolaziti s njim. Napokon shvaćam tu duboku i smislenu ljubav ... Čistom i pravom ljubavlju u svom životu možete sve ostvariti", napisala je Kristina uz zajedničku fotografiju snimljenu na odmoru.

Kristina i Enrico u vezi su šest godina, a ova uspješna firizerka i nekadašnja manekenka još je prije tri godine rekla da bi se htjela ostvariti kao majka jer smatra da oboje imaju dovoljno godina za roditeljstvo.

Linker
25. travanj 2024 22:09