Plesno djetinjstvo

‘Najkritičniji‘ član žirija nam je otkrio više o svjetskoj karijeri, novim izazovima i visokim kriterijima

Nova sezona Plesa sa zvijezdama uzbudljivija je no ikada, a Marko Ciboci se osvrnuo na rad kandidata, komentare javnosti i svoje prve plesne korake.

Iako je nova sezona Plesa sa zvijezdama tek počela, titulu najkritičnije člana žirija već je odnio Marko Ciboci. Riječ je o svestranom plesnom umjetniku i magistru hortikulture koji trenutno priprema doktorski rad u Londonu, a predsjednik je i Europskog plesnog vijeća.

Marko je sa samo šest godina krenuo u školu za ritmiku i balet, a sa 16 se odlučio za latinoameričke i standardne plesove. Danas je iza njega više od 35 godina iskustva, a svoje plesno znanje dijeli s kandidatima nove sezone Plesa sa Zvijezdama. Svoju je karijeru gradio u Zemljama diljem Europe, Azije i Amerike, gdje je imao priliku surađivati s brojnim svjetskim zvijezdama.

image

Danas je iza njega više od 35 godina iskustva, a svoje plesno znanje dijeli s kandidatima nove sezone.

PROMO

Iako je radio diljem svijeta, posebno mjesto u srcu mu je zauzeo London kao centar plesne edukacije, a Marko nam je otkrio i nešto više o svojoj karijeri i izazovima koji ga čekaju u Plesu sa Zvijezdama. Kazao nam je kako su ga kao plesača prvenstveno obilježili kreativnost i upornost, a upitali smo ga i na što je posebno ponosan kada je riječ o njegovoj karijeri.

"Najponosniji sam definitivno na činjenicu da sam se uopće odlučio krenuti u plesne vode, čisto iz ljubavi i strasti prema plesu, nimalo ne sluteći gdje bi me to moglo odvesti", iskreno će Marko.

Pred njim je sada čitava sezona emisije Ples sa zvijezdama, a kazao nam je kako mu je kod kandidata najvažnije da budu svoji, da u plesu pokažu vlastiti karakter te da prihvate komentare na konstruktivan način. Ipak, posebno mu je važno i da publika nauči nešto više o plesnoj umjetnosti.

Čitajte i: Razočarana Vlatka Pokos već pakira kofere: ‘Ostanak u Hrvatskoj nikad nije dolazio u obzir!‘

image

Marka je javnost već počela nazivati najstrožim članom žirija nove sezone.

PROMO

"Definitivno najveći izazov u Plesu sa Zvijezdama je to da se osim dobre energije i zabave publici približi i edukacijski dio samoga plesa", kazao je.

Iako je sezona tek započela, Marko je izuzetno zadovoljan kandidatima i njihovim prvim plesnim koracima u emisiji. "Kandidati su pokazali izuzetnu volju i trud, odličnu energiju i ono što je najvažnije, a to je zajedništvo", rekao je Marko kojega je javnost već počela nazivati najstrožim članom žirija, a upitali smo ga i kako na to reagira.

"Hahaha, ovisi iz kojeg kuta gledate, ne smatram da sam strog, već pokušavam biti vrlo produktivan i motivirati druge. Što se publike tiče, sve ih volim!", iskreno će Marko koji je, unatoč nešto višim kriterijima, svojom duhovitošću i šarmom već osvojio srca publike.

Linker
19. travanj 2024 04:18