Osmjesi sve govore

Na ovogodišnjem Fuliranju i neka poznata lica: Golupčići Hana i Grašo zasjenili tatu Tončija i prijatelje

U listopadu su glazbenici otkrili da su u ljubavnoj vezi, a od onda ne mogu proći gradom, bilo Zagrebom ili Splitom, bez da ih netko ne usnimi. Sada im to, čini se, više i nije važno.

Kućice na poznatom zagrebačkom Fuliranju, koje se ove godine održava na prekrasnoj terasi hotela Esplanade, posjetili su i novopečeni splitski glazbeni par - Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31). Društvo im je pravio Hanin otac, poznati tekstopisac Tonči Huljić (60), a s osmijesima na licima pridružili su im se i glumac Slavko Sobin (37) te glumica Nataša Janjić Medančić (40).

Hana je zasjala u plavom kaputu, dok je Grašo koji na fotografiji pozira pokraj nje, uskladio svoju sivu kombinaciju. S druge strane, Nataša je svoju kombinaciju podignula ružičastom kapom, a Slavko je odjenuo crveni božićni džemper. Tončijeva modna kombinacija svakako je najzanimljivija, a u njoj je iskombinrao nekoliko različitih uzoraka. Ipak, kad si na fotografiji s parom o kojem trenutno svi žele znati sve, ni najbolji stajling ne pomaže...

Čitajte i: Ekskluzivne fotografije: Petar Grašo i Hana Huljić u vezi, evo što o tome misli tata Tonći

Podsjetimo, u listopadu su glazbenici otkrili da su u ljubavnoj vezi, a od onda ne mogu proći gradom, bilo Zagrebom ili Splitom, bez da ih netko ne usnimi. Sada im to, čini se, više i nije važno, pogotovo kad imaju blagoslov obitelji.

Tata Tončito je učinio prvi na svoj duhovit način.

"Nadam se da će Hana znati bolje odabrati" rekao je kada su ga pitali da komentira novog dečka svoje kćeri i dodao: "Petar će skužiti ovu našu šalu. Nas dvojica se uvijek podbadamo", zaključio je Huljić. Otkrio je i da žali što 2000. godine nije prihvatio ponudu da se s obitelji preseli u London, ali da su mu kočnica bili njegovi izvođači, posebno Petar Grašo i Jelena Rozga.

image

Petar Grašo i Hana Huljić snimljeni prvi puta zajedno u zagrebačkoj Šenoinoj ulici.

CROPIX
image


CROPIX

Hani i Petru ljubav se dogodila u pravom trenutku - nakon što su oboje izašli iz dugih veza, ona se otrgnula iz zagrljaja Tomislava Šošića, a Petar se nakon 24 godine razišao s pjevačicom Danijelom Martinović, koja također svoje najveće hitove duguje bračnom paru Huljić.

Čitajte i: Nisu Hana Huljić i Petar Grašo jedini: Ovo je osam parova koji su šokirali domaću javnost

A da mu ide i privatno i poslovno, govori i činjenica da je Grašo prije četiri dana objavio novu ljubavnu pjesmu naziva "Jel' ti reka 'ko" iz kreativnog pera Tončija Huljića, a koja je već sad skupila više od pola milijuna pregleda. Naravno, odmah su se pojavile špekulacije kome je upućena, no to procijenite sami.

Linker
17. travanj 2024 07:52