NIŠTA OD TOGA

Možete li ju zamisliti kao dio kultne ekipe? Glumica Kristin Davis otkrila kako se borila za ulogu u seriji ‘Prijatelji‘

Najpoznatija je po ulozi Charlotte u seriji ‘Seks i grad‘, a sada je, promovirajući nove nastavke, otkrila kako je bila na castingu za ulogu Monice Geller. Umjesto nje, dobila ju je njezina prijateljica.

Umjesto zvijezde serije "Seks i grad", bila bi zvijezda serije "Prijatelji". Svejedno, jer obje su uloge, pogotovo u ženskoj poopulaciji, tijekom desetljeća doživjele trijumf. Glumica Kristin Davis otkrila je kako je bila na audiciji za ulogu Monice Geller za kultnu seriju "Prijatelji", no uloga je pripala glumici Courteney Cox.

image

Kristin Davis glumi Charlotte

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Glumica koja je trenutačno u fokusu javnosti zbog revivela "I tek tako" rekla je popularnom voditelju Jamesu Cordenu u emisiji The Late Late Show kako je u to vrijeme bila i prijateljica s Courteney, a zajedno su pohađale isti sat joge. Družile su se i van toga, a kada je Courteney dobila ulogu i kada su snimili pilot epizodu, Cox je odmah rekla kako će kupiti automobil jer ima odličan osjećaj vezan uz uspjeh serije.

Kristin je otkrila i kako je na tisuće žena došlo na casting te da je sretna što je ulogu dobila upravo njezina prijateljica. No, niti Kristin nije ostala bez svojeg angažmana budući da je u jednoj od epizoda glumila Erin, Joeyjevu djevojku koja se sprijateljila i s Rachel.

Trenutačno često gostuje u emisijama američkih voditelja, upravo zbog novih epizoda serije, a bila je i kod glumice Drew Barrymore koju je natjerala na plač jer su obje pričale o važnosti koju serija "Seks i grad" ima za žensku emancipaciju. Kristin je nastavke odbila tako zvati, već je isključivo naglasila kako je riječ o novom poglavlju. Kako bi produkcija zavarala obožavatelje, namjerno su snimili lažne scene zbog kojih je internet već nagađao i zaplete i rasplete, a Davis i Cynthia Nixon otkrile su kako su učinili sve da ne saznaju što će se zapravo dogoditi.

image

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ipak su nam mazali oči! Cynthia Nixon i Kristin Davis otkrile su da su snimljene lažne scene ne bi li se omeli spojleri

- Želimo da obožavatelji uživaju u seriji. Mislim da je to najbitnije. Uz toliko opreza kojim je spriječeno prerano otkrivanje detalja, nema smisla da to mi sad učinimo - zaključila je Kristin Davis gostujući kod voditelja Stephena Colberta.

Linker
19. travanj 2024 15:29