NA ODMORU IZ SNOVA

Može li slađe!? Majini pratitelji oduševljeni ‘matching outfitima‘ Blooma i Nenada

Beba iz snova, jer ne skida osmijeh s lica, trenutno s roditeljima uživa na bajkovitom odmoru, a pjevačica fotografijama iz Meksika ne prestaje oduševljavati znatiželjne pratitelje.

Energija kakvom zrači jedna od naših najpopularnijih pjevačica mnogima je fascinantna s obzirom na uobičajenih četiri sata sna, nevjerojatan tempo održavanja koncerta za koncertom, a uz sve to i majčinstvo. A osim Maji Šuput, obožavatelji se dive i malenom Bloomu koji je s nepunih godinu dana zasigurno vidio "više svijeta" od mnogih pratitelja njegov mame na društvenim mrežama.

Imao je tek dva mjeseca kad je prvi put letio avionom, a od prvog dana mama Maja ponosna je na svog mirnog sina koji se, naglasila je nekoliko puta, samo smije, spava i jede. Beba za poželjeti trenutno je s roditeljima na odmoru iz snova u Meksiku, a koliko ga mama obožava ne skriva od znatiželjnih očiju javnosti pa redovito objavljuje i njegove fotografije s bajkovitih plaža.

"Najbolje što sam ikada napravila", napisala je Maja u opisu seta fotografija na kojima pozira s preslatkim Bloomom, a ubrzo nakon uslijedila je i objava na kojoj se mališan modno uskladio s tatom Nenadom Tatarinovim.

Čitajte i: Maja Šuput u novom (i unosnom) poslovnom pothvatu: ‘Spavam svega četiri sata dnevno‘

Dok su za Blooma presretni roditelji iskombinirali crvene kratke hlačice i majicu na prugice na kojoj dominiraju crvena, narančasta i bijela boja, Nenad je pozirao u jednostavnoj bijeloj košulji i hlačicama jednake nijanse Bloomovim.

Čitajte i: Maja Šuput novom tetovažom rastopila srca obožavatelja: Za taj ju je pothvat inspirirao sinčić

Modnim odabirima za plažu redovito nas oduševljava i pjevačica koja je nedavno pozirala u jednodjelnom badiću s izrezima i detaljima od volana i točkica.

Badiće, izjavila je Maja jednom, obično kupuje na putovanjima, a osim stajlinga za plažu, za oko nam je zapela i košulja bež uzorka koju je iskombinirala sa zlatnim nakitom dok je uživala na večeri sa svojim dečkima.

Linker
16. travanj 2024 20:49