POČELO JE, POČELO

Može li bolje? Mister Carter o životu s Paris Hilton, njenih pet mobitela, tisuću ideja i - onome što bi na njoj mijenjao

Povodom početka prikazivanja reality showa ‘Paris in Love‘ supružnici su otkrili što ih kod drugoga najviše smeta

Smatraju je savršenstvom bez mane, ali Paris Hilton je isto tako samo čovjek sa svojim vrlinama i manama. Pokazuje to i reality show "Paris in Love" (Zaljubljena Paris) u čijih je trinaest epizoda dokumentiran svaki zajednički korak 40-godišnjih Paris Hilton i Cartera Reuma na putu do oltara. Nakon premijere na NBC-jevoj platformi Peacock od ovog se tjedna prikazuju na kanalu E!

image

Smatramo je savršenstvom bez mane, ali i Paris Hilton je samo čovjek, tvrdi njezin suprug

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Što bi promijenio na meni da možeš izabrati samo jednu stvar", svojim je direktnim pitanjem s neba pa u rebra Paris zbunila tadašnjeg zaručnika u šetnji plažom.

"Pa, postoji jedna stvar koja me kod tebe smeta. Mnogo si neorganiziranija osoba nego što sam zamišljao i iza sebe ostavljaš nered... A čini mi se da je glavni uzrok tome tvoja kreativnost", izjavio je Carter Reum, čiji je odgovor oduševio Paris Hilton.

"Dragi moj, život može biti i mnogo gori", odgovorila mu je Paris i dodala da je ponekad plaši svojom dobrotom i dobronamjernošću.

image

Medeni mjesec Paris Hilton i Cartera Reuma trajao je sedam tjedana

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ovo nitko nije znao: Suprug Paris Hilton ima kćer iz prošlosti koja se zbog bogatašice osjeća izostavljeno

Par se vjenčao u studenom na trodnevnoj svadbi u Los Angelesu nakon čega su se uputili na produženi medeni mjesec.

"Obožavam ulogu supruge", izjavila je Paris Hilton i dodala da nije mogla zamisliti ljepše svadbeno putovanje. U sedam tjedana posjetili su razne ekskluzivne destinacije od Angvile u Malim Antilima i Maldiva do Londona i Dubaija.

Jedna od najstrastvenijih partijanerica i najutjecajnijih trendseterica pred kamerama je otkrila i koliko uživa u ulozi kućnog miša.

"To je sasvim novo poglavlje u mom životu. Carter i ja smo dvije godine bili nerazdvojni i živjeli poput vjenčanog para prije nego što smo se odlučili na brak. Carter je moj najbolji prijatelji i veselim se svim zajedničkim avanturama koje su pred nama", izjavila je.

image

Paris Hilton i Carter Reum u Dubaiju u siječnju ove godine

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Mislili smo da znamo sve o Paris Hilton, a ona slika ulja na platnu i poslovno carstvo seli u virtualnu stvarnost

U serijalu je progovorila je i najemotivnijem trenutku vjenčanja.

"Na licu mjesta sam odustala od govora koji sam danima pripremala i naučila ga napamet. U tom trenutku mi je postalo jasno da moram govoriti iz srca i okupljenima poručiti što uistinu osjećam o našoj ljubavi. A kad sam vidjela suze u Carterovim očima i ponos na njegovom licu znala sam da sam napravila pravu stvar, da je on pravi čovjek za mene i da ćemo zauvijek ostati zajedno."

Saznali smo i da je Paris Hilton sad definitivno spremna i za ulogu majke, te da joj je na sretnoj vijesti čestitalo više od tri tisuće ljudi osobnim porukama na njezinih pet iPhonea.

image

Paris Hilton komunicira na pet mobitela: s Lil Kim na Njujorškom tjednu mode 2014.

NANCY RIVERA/SHUTTERSTOCK

Prije Cartera Reuma Paris Hilton je tri puta bila zaručena: 2002. s modelom Jasonom Shawom, 2005. s Parisom Kassidokostasom-Lastisom, grčkim nasljednikom brodarskog carstva, te s glumcem Chrisom Zylkom 2018.

S Carterom Reumom je povezuje i horoskopski znak: oboje su vodenjaci, a njegov 41. rođendan pada 5. veljače, dok Paris svoj slavi dvanaest dana kasnije.

Linker
17. travanj 2024 02:26