Ona zna kako

Morska idila Ivane Paradžiković! Uživa u samoći: ‘Tko rano rani, u špici sezone se kupa na najljepšoj plaži‘

Produženi godišnji odmor na hrvatskoj obali voditeljici Ivani Paradžiković stoji bolje nego ikad. Nakon 15 godina rada na komercijalnoj televiziji, ovo je ljeto koje je definitivno zaslužila, a na Instagramu svakodnevno pokazuje kako ga zna i dobro iskoristiti.

Novinarka, voditeljica i bivše zaštitno lice emisije 'Provjereno', Ivana Paradžiković, ovo ljeto nakon odlaska s Nove TV priuštila si je odmor iz snova na hrvatskoj obali. U najnovijoj objavi na Instagramu, podijelila je fotografiju i video s plaže na otoku Visu, gdje je uživala potpuno sama.

"Tko rano rani, u špici sezone se kupa na najljepšoj plaži na svijetu", napisala je Ivana uz fotografiju gdje pozira u kupaćem kostimu. Uz 'selfie', Paradžiković je snimila i kratki video kojim 'dokazuje' o kakvom miru i uživanju govori. Preplanuloj Ivani je na fotografiji s plaže obožavateljica napisala kako izgleda kao Tokio iz serije "La casa de papel", a urednica je napisala kako svakako mora pogledati tu seriju.

Dugo ljeto prepuno aktivnosti

Nedavno je bila na hikingu Papukom gdje je podsjetila na važnost Hrvatske gorske službe spašavanja, a u srpnju je ova novinarka i voditeljica uživala i u ljepotama Dugog otoka, posebice na svjetioniku Veli Rat s kojeg se pruža pogled na prekrasne plaže, tirkizno more i beskrajno plavetnilo. Sve je snimila dronom i zaključila kako uvijek po suncu bira smjer.

Otkako je otišla s Nove TV, Ivana se posvetila nekim stvarima za koje dosad nije imala baš toliko vremena. Prvo je završila magisterij iz odnosa s javnošću na Sveučilištu Sjever u Koprivnici, a potom se prepustila pravoj uživanciji.

Čitajte i: Guštanje koje joj je baš trebalo! Nakon napornog perioda, Ivana Paradžiković uživa u zasluženom odmoru

Svi se pitaju koji su novi poslovni izazovi poznate voditeljice, a ona o tome mudro šuti. U lipnju ove godine vodila je panel raspravu o turizmu na Sveučilištu Vern, a osim toga je nismo imali prilike gledati na malim ekranima. I ekipa Provjerenog je na pauzi, a njezinu je voditeljsku ulogu preuzela reporterka Ema Branica, dok emisiju uređuje Mato Barišić.

image
Ivana Paradžiković na Novoj TV bila je 15 godina.
MARKO TODOROV/CROPIX

"Mogu vam potvrditi da su vijesti točne, raskinuli smo ugovor s Novom TV. Raskid ugovora bio je sporazuman i na obostrano zadovoljstvo", rekao je za Gloria.hr zagrebački odvjetnik Pavličić Bekić o Ivaninom odlasku nakon 15 godina rada.

Čitajte i: Ne skida osmijeh s lica! Ivana Paradžiković napravila prvi ‘javni‘ korak nakon odlaska s Nove TV

Linker
19. travanj 2024 21:50