JOŠ MALO

Monika Kravić sa suprugom Franom broji sitno do važnog datuma: ‘Sljedeća velika stvar‘

Producentica Monika Kravić odmarajući na moru broji sitno do dolaska prvog zajedničkog sina s odvjetnikom Franom Olujićem.

Scenografkinja i nekadašnja TV voditeljica Monika Kravić sa suprugom i odvjetnikom Franom Olujićem broji sitno do dolaska prinove. Monika bi sina trebala roditi ove jeseni, dječak stigne vrlo brzo, a poznati roditelji su spremni.

"Sljedeća velika stvar", napisala je u opisu fotografije ispod koje su odmah pristigli komplimenti i komentari obožavatelja i prijatelja.

Čitajte i: Monika Kravić trudna: ‘Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života‘

Iako mnogi žele znati ponešto iz njezinog privatnog života, detalje Monika Olujić voli zadržati za sebe, što je pokazala još 2003. godine kada se povukla iz javnosti nakon što se udala za Marija Mamića te se posvetila obiteljskom životu u kojem je sada bivši bračni par dobio dva sina.

Privatnost za sebe Monika drži i od samog početka odnosa s Franom s kojim je vezu započela u jesen 2019. godine, a za što je javnost saznala tek u veljači iduće godine kada je par viđen na romantičnoj večeri.

Čitajte i: Novi početak Monike Kravić! Razvod i teški gubitak dogodili su joj se u isto vrijeme, no sreća ju je čekala iza ugla

U istom tonu par se zaručio u veljači ove godine na romantičnom putovanju egzotičnim tropskim krajevima, a vjenčali su se krajem travnja u zagrebačkom hotelu u intimnoj atmosferi okruženi tek najužim krugom bliskih ljudi - najbližom obitelji i kumovima.

Ni Monika ni Fran dosad nisu javno pričali o svojoj ljubavnoj priči, no Monikina razmišljanja o ljubavi posve su jasna: "Ljubav je jedino što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav je i žrtva, ljubav su i leptirići... Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu", izjavila je Monika svojedobno za RTL.

S Franom Olujićem ljubav je zaista i pronašla, a par još zaista vrlo malo vremena dijeli od širenja njihove obitelj.

Linker
16. travanj 2024 22:10