Profimedia, Backgrid UK
mlađe je i njoj slađe

Monica Bellucci zaljubila se nakon razvoda: Njoj su 54, njemu 36!

I dok je glumica Monica Bellucci govorila da s godinama na površinu izlazi ženin karakter i da je upravo on čini lijepom, za njezin je novi procvat zasigurno zaslužno još nešto - kemija između nje i muškarca za kojeg je napokon priznala da je njezina nova ljubav života.

Nikad u ovih šest godina otkako se razvela od francuskog glumca i redatelja Vincenta Cassela nije se slavna Talijanka Monica Bellucci u javnosti pojavila s novim muškarcem. Do danas. Na reviju modne kuće Chanel povela je svog 36-godišnjaka u kojeg se sretno zaljubila još 2017. godine, no nisu se zajedno pojavljivali na društvenim događanjima. On je francuski umjetnik i scenograf Nicolas Lefebvre, na prvi pogled upečatljiv zbog duge kose.

Tajanstveni osmijesi, zaljubljeni pogledi i lijepi maniri krase ovaj par o kojemu će zvjezdano nebo još zasigurno puno raspredati! Monica je i ranije govorila da je sretna u novoj vezi i to jednostavno ne može sakriti dok se drže za ruke koračajući gradom, a na Chanelovoj reviji na koju ga je povela, padali su i poljupci.

Monica Bellucci
Chanel show, Departures, Fall Winter 2019, Paris Fashion Week, France - 05 Mar 2019, Image: 417350872, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Monica Bellucci i njezin novi dečko Nicolas Lefebvre.
Monica Bellucci
Monica Bellucci out and about, Paris Fashion Week, France - 05 Mar 2019, Image: 417406429, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
BGUK_1507994 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY ** Paris, FRANCE  -  Sexy Italian actress Monica Bellucci and new boyfriend Nicolas Lefevre make their way to their car after a day of attending events during Paris Fashion Week.

Pictured: Nicolas Lefevre, Monica Bellucci

BACKGRID UK 5 MARCH 2019, Image: 417415156, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Tijekom 14-godišnjeg braka s Casselom, Bellucci je dobila dvoje djece. Njezina kći deva ima 14, a Leonie osam godina. U razdoblju od 1990. do 1994. godine, glumica je bila u braku s Claudiom Carlosom Bassom s kojim nije imala djece.

Linker
16. travanj 2024 11:55