Getty Images
Tko je u pravu?

Moby fotografijom želi dokazati da je izlazio s Natalie Portman - ona ga nazvala 'ljigavcem', pridružili joj se i fanovi

Autobiografija glazbenika otkrila je detalje njegovog ljubavnog života i podignula prašinu u javnosti. U središtu pažnje našla se glumica koja je tvrdnje o navodnoj vezi nazvala lažima i pjevača usput okarakterizirala kao 'ljigavca'. Fotografijom na Instagramu on sada želi dokazati suprotno...

Prema tvrdnji pjevača Mobyja (53), pravog imena Richard Melville Hall, krajem devedesetih godina prošlog stoljeća on je bio u kratkoj romantičnoj vezi s glumicom Natalie Portman (37) koja je trajala samo nekoliko tjedana. On je tada bio u tridesetim godinama, dok je ona tada tek navršila 18. Glumica je opovrgnula tvrdnje i kazala da tu nema istine.

"Iznenadila sam se kada sam vidjela da je to kratko vrijeme što smo se znali okarakterizirao kao vezu. Moj dojam je bio da je on stariji ljigavi muškarac koji pokazuje neprimjeren interes za djevojku koja je tek maturirala", komentirala je autobiografiju Natalie. Kako je Moby napisao, glumica je nakon njegovog nastupa došla u backstage i koketirala s njime, a na Instagramu je objavio i zajedničku fotografiju kao dokaz.

"Ja sam bio ćelava pijanica, ona prekrasna filmska zvijezda. No unatoč tome bila je u mojoj sobi u backstageu i flertovala sa mnom. Ja sam tada imao 33, ona 20, no to je bio njezin svijet", napisao je u knjizi 'When It Fell Apart'.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 15:  Actress Natalie Portman arrives at the 69th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 15, 2012 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Getty Images

"Iznenadilo me nakon što sam pročitao da je Natalie rekla da nismo izlazili, jer zapravo jesmo izlazili. I nakon što smo se 1999. kratko viđali, nakon toga smo ostali prijatelji. Natalie mi je draga i sviđa mi se njezina inteligencija i aktivizam. Iskreno, ne znam zašto je opovrgnula ono što sam rekao", napisao je na Instagram u opis fotografije i nadodao da razumije ako Natalie žali što je izlazila s njim, jer bi i sam požalio da je izlazio sam sa sobom, ali to ne mijenja činjenice koje su se dogodile.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 04: Moby arrives at the premiere of Epix's
Getty Images
Moby

Dok su neki obožavatelji stali na njegovu stranu, brojni su ga napali i u komentarima napisali da nije bilo potrebno objavljivati ovu fotografiju.

"To i dalje ne mijenja činjenicu da si ti imao 30, a ona jedva 18 godina, i dalje si ljigavac", jedan je od negativnih komentara na fotografiju.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 22:  Actress Natalie Portman arrives to the premiere of Columbia Pictures'
Getty Images

U svojoj autobiografiji Moby opisuje i druženje s pjevačicom Lanom Del Ray, 2006. godine, u vrijeme kad je ona imala 30, a on 50 godina. Kako je napisao, imao je velika očekivanja od 'noći pune votke i seksa', ali ona je odbila spavati s njim nakon što je saznala da je promiskuitetan.

Linker
18. travanj 2024 05:20