Sočni detalji

Mnogi ne bi pristali: Jennifer Aniston na početku veze s Bradom Pittom postavila je ultimatum!

Bili su jedan od najatraktivnijih parova u Hollywoodu, a iako je od njihovog prekida prošlo dugih 16 godina, njihov odnos još uvijek izaziva veliku pozornost.

Jennifer Aniston i njezin bivši suprug Brad Pitt upoznali su se 1998. nakon što su ih spojili njihovi agenti. Kada je svijet saznao za vezu zvijezde "Prijatelja" i jednog od najseksi glumaca u Hollywoodu postali su jedan od najtraženijih parova. Njihova lica krasila su sve moguće naslovnice, a priču o njihovoj bajkovitoj romansi bilo je nemoguće izbjeći.

Nakon pet mjeseci veze Brad je zaprosio Jennifer, a vjenčali su se 2000. na raskošnom i za medije super tajnom vjenčanju. Svemu je došao kraj pet godina nakon svadbe, kada se Brad 2005. zaljubio u glumicu Angelinu Jolie na snimanju njihova filma "Gospodin i gospođa Smith".

Čitajte i: Ponovno ujedinjeni! Jennifer Aniston i Brad Pitt imaju dejt nadolazećeg petka, fanovi u transu

Međutim, sada su poznati intimni detalji sa samih početaka Aniston - Pitt odnosa. Naime, prema novinskim napisima, Jen je natjerala svog muškarca da čeka na seks punih devet mjeseci. Ako su ovi navodi istiniti, to bi značilo da su se zaručili i prije nego su postali intimni.

image
Brad Pitt gostovao je u posebnoj epizodi 'Prijatelja'
LANDMARK/PROFIMEDIA

Iako se većina mladih, zaručenih parova ne suzdržava od seksa, Jennifer je navodno Brada natjerala da čeka jer je bila zabrinuta da će seks "upropastiti njihovu vezu".

Jednostavno su znali

"To je bila najmudrija stvar koju je Jennifer mogla učiniti. Zamislite reći Bradu Pittu da čeka na seks. To mu se nikada nije dogodilo", tvrdio je zajednički prijatelj u to doba. Sve su nadoknadili na romantičnom vikendu Acapulcu u Meksiku, za Valentinovo 1999., samo pet mjeseci prije vjenčanja. "Bila mu je neodoljiva", rekao je medijima izvor blizak jednom od aktrera ove priče.

Odmah nakon prvog spoja par je znao da su naišli na nekog posebnog. Ubrzo su se zajedno uselili u njen djevojački stan s dvije spavaće sobe na Hollywood Hillsu.

Čitajte i: Svi pričaju samo o Jennifer i Bradu, zajedničke fotografije su zapalile internet

"Bilo je to maleno ljubavno gnijezdo. Od drugog spoja, šćućurili smo se u tom malenom domu. Sjedili bismo na kauči, naručivali hranu, jeli odrezak i pire krumpir. Tako je sve počelo", kazala je kasnije Jen za Vanity Fair.

image
Jennifer Aniston i Bratt Pitt bili su zlatni par Hollywooda.
EVERETT/PROFIMEDIA

Iako par nikad nije javno potvrdio ili porekao da su čekali s intimnim odnosom, Brad je jednom prilikom otkrio da su imali bogat i maštovit seksualan život.

Kako je otkrio za W magazin, u njihovoj bračnoj kući na Beverly Hillsu prvo za što se pobrinuo je da u kupaonici imaju ogromnu, mramornu - kinky - kadu.

"Neke stvari su ti na umu, a očito sam tada imao prljavi um", otkrio je Brad.

Unatoč bolnom razvodu, uvijek su ostali prijatelji, to su potvrdili brojni izvori tijekom svih ovih godina, a mogli su se uvjeriti i svi oni koji su gledali dodjelu SAG nagrada 2020.

Linker
18. travanj 2024 15:10