Povratak glumice

Mlada glumica konačno se oglasila u javnosti! Nakon nagle i velike slave, mjesecima živjela povučeno i dalje od svega

Tara Thaller uživa sa svojim dečkom u njegovom rodnom Visokom, daleko od vreve i medijske pozornosti.

- Pauza od Instagrama mi je koristila, presložila sam prioritete i posvetila se sebi. Pitam se kako bi mi izgledao feed kada bih objavljivala sve životne trenutke, a ne samo one koji su Instagram worthy? - napisala je glumica Tara Thaller ispod fotografije gdje vježba jogu u prirodi, prvoj njenoj objavi na Instagramu nakon dugih sedam mjeseci izbivanja s te društvene mreže.

Njezini brojni pratitelji oduševljeno su pozdravili povratak na društvene mreže, a jedan od njih dodao kako mu se čini da se malo zbuckala. A simpatična Tara brzo mu je odgovorila - Uzdravila sam se, iako je meni zanimljivije da sam naučila novu joga pozu. Drugi je pak primjetio da je fotografija snimljena u Visokom, bosanskom gradiću od kuda je njezin dečko, glumac i glazbenik Faris Pinjo (22) kojeg je upoznala na Akademiji dramskih umjetnosti u Sarajevu.

Čitajte i: Tara Thaller potvrdila da je zaljubljena: U vezi sam s Farisom!

Čitajte i: Tara Thaller o ljubavi u doba korone: 'Vjerujem da bi mi bilo teže prolaziti kroz sve ovo bez Farisa'

Kako oboje dijele ljubav prema glumi i glazbi, prošlo ljeto je na Instagramu pokazala kako izgleda njihova suradnja - uz Farisovu pratnju na gitari otpjevala je njegovu pjesmu 'Ne vraćaj mi se' koja je je, kako je priznala, osvojila na prvo slušanje.

Podsjetimo, ova 23-godišnja glumica široj javnosti postala je poznata prije dvije godine kao sudionica i pobjednica showa 'Zvijezde pjevaju' zajedno sa svojim mentorom, vrsnim pjevačem Dinom Jelušićem. U showu je pokazala da izvrsno pjeva, a nakon televizijskog izleta, plavu kosu zamijenila je svojom prirodnom smeđom, upisala je Akademiju dramskih umjetnosti u Sarajevu i u New Yorku snimila film 'The Saint of the Impossible' redatelja Marka Raymonda Wilkinsa koji je premijeru imao krajem prošle godine na brazilskom Filmskom festivalu u Sao Paolu. No, Tara Taller je prije ovog inozemnog krimića glumila i u dvije vrlo uspješne serije emitirane na domaćoj televiziji - hrvatsko-srpskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' i HBO-ovoj krimi seriji 'Uspjeh' redatelja i scenarista Marjana Alčevskog.

Linker
18. travanj 2024 10:46