Veliki uspjeh

Mlada domaća glumica oglasila se o ulozi života: ‘Počašćena sam ulogom u Batmanu‘

Zagrepčanka je zaigrala u hit filmu ‘The Batman‘, a sa seta najviše ju je oduševila Zoë Kravitz, kojoj je glumila prijateljicu.

Glumica Hana Hržić nevjerojatno je ponosna na svoju ulogu u novom nastavku Batmana, koji je trenutno jedan od najgledanijih filmova na svijetu. Mlada zagrebačka glumica u filmu glumi lik Annike, najbolje prijateljice Catwoman te ujedno i ljubavnice gradonačelnika Gothama.

Hana se konačno oglasila na svom Instagramu. "Nevjerojatno sam počašćena što sam dobila priliku igrati Anniku Kosolov u Batmanu Matta Reevea. Sve što mogu reći je da su se svi moji snovi ostvarili. Puno hvala cijeloj glumačkoj ekipi, svim bogovima i božicama kostima, frizure i filmskog seta jer su apsolutno najbolji. Zatim ekipi za kasting jer su mi dali ovu priliku i naravno prekrasnoj Flo Rose i Independent Talent Group što su me podržali na ovom putu. I naravno veliko hvala mojim prijateljima i obitelji jer su uvijek uz mene. Batman je sada u kinima"

Novi film o Batmanu u prvom je vikendu prikazivanja zaradio 128.5 milijuna dolara, naslovnu ulogu igra Robert Pattinson, dok je Zoë Kravitz utjelovila Haninu 'prijateljicu' Catwoman.

"Imala sam priliku biti sa Zoë Kravitz u toj jednoj sceni i bilo je fenomenalno, kao da živiš najbolji san ikad. No, ono što je najljepše je da je ona izuzetno draga osoba. Pričale smo pored radijatora oko dva sata n kon snimanja jer je bilo hladno. Moraš snimati, pa čekaš da snimku pregledaju, da ti jave je li u redu, pa se vratiš u šator, pa na set, tako to otprilike izgleda. Razgovarale smo kao da smo stare kolegice, bila je jako draga", ispričala je Hana za Jutarnji list.

Čitajte i: Snimanje iz noćne more: Pattinson priznao da je umalo odustao od uloge Batmana

Obožava Batmana

Glumica kaže da je snimanje trajalo godinu i pol što je mnogo dulje no što se očekivalo, zbog pandemije korone.

"Počela sam snimati u rujnu 2019. i završila sam u veljači prošle godine. Bila sam otprilike 12 ili 14 dana na setu, ali ne u komadu. Išla bih neki put samo da budem u kostimu i da se našminkam, ali onda ne bi stigli do moje scene, pa bih se vratila doma bez da išta snimim. No, tako to ide", ispričala je glumica.

Za sebe kaže da je velika obožavateljica Batmana. "To je u biti jedini filmski superjunak u kojem sam se našla jer je prilično mračan i zanimljiv i super su likovi općenito. Suludo mi je bilo da uopće mogu biti dio toga. Obožavala sam i trilogiju Chrisa Nolana i filmove o Batmanu Tima Burtona. Dojmilo me se to što sam uopće u tom svijetu i zahvalna sam beskrajno na prilici koja mi se pružila", naglasila je Hana.

Linker
19. travanj 2024 07:37