U dobu i zlu

Misteriozni prsten! Leon Lučev uplovio u brak s kolegicom? Fotografija s blještavim detaljem upućuje upravo na to

Sudeći prema glumčevoj objavi na društvenim mrežama, par se nakon četiri godine veze i rođenja kćerkice Neo odlučio za brak.

"Sretno nam", ovih je dana napisao glumac Leon Lučev (51) na svom Instagram profilu uz fotografiju muške i ženske ruke s vjenčanim prstenjem i tako dao naslutiti da je nakon četiri godine veze uplovio u bračnu luku s trinaest godina mlađom riječkom glumicom Jelenom Graovac s kojom je prije dvije godine dobio kćer Neo.

Lučevu je to četvrto dijete; iz desetogodišnjeg braka s kiparicom Ivanom Jelavić ima 20-godišnjeg sina Ivana, 17-godišnju kći Elu i 15-godišnju Zoe.

Ovaj rođeni Šibenčanin drži se podalje od medija, pogotovo kada je njegov privatan život u pitanju, pa tako javno nije ni potvrdio ni zanijekao vjenčanje, a na svoj post svejedno je dobio brojne čestitke. No, puno vremena za slavlje neće imati jer ovaj izuzetno zaposleni glumac trenutno snima seriju 'Šutnja' prema romanu Drage Hedla u režiji Dalibora Matanića. Za potrebe snimanja, Lučev nosi prsten - pa je pitanje nosi li ga zbog uloge ili je zaista zaplovio bračnim vodama.

Čitajte i: Leon Lučev stao iza nove političke opcije i dao jedinstven uvid u život sa svojom partnericom Jelenom

image
Leon u predstavi 'Intimnost' glumi sa svojom izabranicom Jelenom Graovac.
BOŽO RADIĆ/CROPIX

Osim glumom bavi se produkcijom i pedagoškim radom, a njegov kratkometražni redateljski prvijenac 'Malo se sjećam tog dana' iz 2018., sudjelovao je na brojnim inozemnim festivalima i dobio dvije glavne nagrade.

Pred kamerama se našao i sa svojom odabranicom Jelenom Graovac s kojom je do sada snimio dva filma, a prošlo ljeto na Dubrovačkim ljetnim igrama s njom je prvi put dijelio pozornicu u predstavi 'Intimnost' po tekstu Biljane Srbljanović u režiji Andreja Nosova.

Tu su predstavu, koja se bavila novim virusom i što je on promijenio u našim životima, prije dolaska u Dubrovnik pripremali u Leonovoj vikendici na otoku Zlarinu gdje je glumac proveo djetinjstvo, ali i neko vrijeme i živio. Danas je to oaza njegove male obitelji gdje crpi inspiraciju za nove umjetničke projekte i uživa u još uvijek netaknutoj prirodi.

Čitajte i: EKSKLUZIVNO! Stigla je prinova: Leon Lučev postao tata četvrti put!

A otamo su nedavno Leon i Jelena poslali i video podršku političkoj platformi koju oboje simpatiziraju. Očito je svestrani glumac, inače sudionik domovinskog rata, u Jeleni pronašao idealnu partnericu s kojom dijeli ljubav prema umjetničkom izričaju, životnim vrijednostima, ali i - politici.

Linker
19. travanj 2024 19:53