Nakon pet godina veze

Mislili smo da neće nikad! Blake Shelton konačno kleknuo, Gwen Stefani rekla ‘da‘

Da se na sreću isplati čekati dokazali su poznati glazbenici, pop diva i country pjevač koji su nakon propalih brakova ljubavi dali novu šansu. Itekako se isplatila, a uskoro će stati i pred oltar.

Nakon pet godina veze glazbenici Gwen Stefani i Blake Shelton odlučili su se vjenčati. Poznati country pjevač zaprosio je bivšu članicu grupe No Doubt, na što je ona odmah rekla 'da'. Lijepom viješću pohvalili su se i na društvenim mrežama.

"@blakeshelton – Da, molim", kratko je napisala Stefani ispod fotografije na kojoj se par strastveno ljubi. Upoznali su se 2015. u emisiji The Voice i od tad su nerazdvojni. No, godine su prolazile i njihovi fanovi su se pitali misli li ovo dvoje za ozbiljno? Sada su dobili svoj odgovor te su budućim mladencima oduševljeno čestitali u komentarima.

"Već je bilo i vrijeme Blake! Čestitam! Volim što ste zajedno!", "Vi me zezate? Kako slatko!", bili su neki od komentara njihovih pratitelja. Blake je u objavi na svom profilu ispod iste fotografije bio malo rječitiji od buduće supruge, napisavši:

"Hej Gwen Stefani, hvala ti što si mi spasila 2020... i ostatak mog života. Volim te. Čuo sam DA!".

Prije nego su se našli, i on i Gwen su bili u brakovima; Blake se ženio dva puta, a Gwen je prošla kroz mučni razvod od Gavina Rossdale nakon 13 godina braka.

Iako nitko nije smatrao da će se njih dvoje razvesti jer su djelovali idilično, brak je pukao zbog dadilje s kojom je Gavin prevario glazbenicu s kojom ima sinove Kingstona (14) i Apolla (6) te kćer Zumu (12).

Ponovno pronašli sreću

Dvije godine nakon raspada braka, Gwen je shvatila da je ta njezina bol imala dublji smisao. "Ono što sam naučila od svog slomljenog srca jest, kao prvo, da se to moralo dogoditi. Moja je svrha bila pisati i govoriti o tome, sa svijetom dijeliti svoju priču. Prije svakog showa, svakog svog nastupa, srela sam najmanje 50 do 100 ljudi koji bi mi rekli da su pratili moju istinu i moju priču, da je mnogima pomogla. Osjećam se vrlo sretno i počašćeno znajući to", zaključila je.

Ipak, sreća prati hrabre pa sada ona i Blake uživaju u svom novom domu u Los Angelesu, vrijednom 13 milijuna dolara. Tamo su se preselili nakon što su karantenu s njezino troje djece proveli na Blakeovom ranču u Oklahomi.

Linker
03. travanj 2024 18:39