Nova TV promo
Obiteljska idila

Mirna Maras sasvim iskreno o kućanskim poslovima, suprugu, bebi Meri i kilogramima

Na zagrebački kišni dan prošetali smo s Mirnom Maras Batinić i njezinom kćerkicom Meri šoping centrom - djevojčica je najprije gugutala u kolicima, no ubrzo se počela buniti što smo njezinoj mami ukrali pozornost. S voditeljicom smo ipak uspjeli porazgovarati o odgoju dvoje djece, roditeljstvu i svakodnevnom životu njezine obitelji.

Čekajući voditeljicu Mirnu Maras Batinić na dogovorenome mjestu, najprije smo čuli glasnu Meri, a potom ugledali kolica i njezine urnebesno zabavne nemirne nožice u zraku, u preslatkim ružičastim čarapicama obrubljenim čipkom. Mirna je pak došla u svom stilu, šarmantna, nasmijana, našminkana, a šest mjeseci nakon porođaja uskočila je i u svoje stare traperice! Onako u tenisicama, bijeloj majici i kožnoj jakni, izgledala je poput kakve tinejdžerice.

Kako 38-godišnja majka dvoje djece, supruga i voditeljica na HRT-u podnosi ove kišne dane, kako provodi dane s Meri, sinom Nikom i suprugom Željkom Batinićem, tko je za što zadužen kod kuće, hoće li biti stroga mama, koje vrline želi svojoj djeci, čemu pripusje vitku liniju i boji li se starenja, saznajte u videu

Linker
18. travanj 2024 21:53