Jesenski look

Minea zablistala: Malim rezom potpuno je promijenila izgled te oduševila prijatelje

Voditeljica i glazbenica Renata Končić Minea pohvalila se novom frizurom koja joj odlično pristaje, a iako nije drastično mijenjala ni dužinu ni boju kose, uspjela je potpuno osvježiti izgled.

Renata Končić Minea odlučila je unijeti promjenu u svoj izgled pa je tmurne jesenske dane dočekala osvježene frizure koju je začinila šiškama. Pramenovi koji mekano padaju na čelo voditeljici In Magazina odlično stoje te je Renata fotografijama oduševila svoje pratitelje.

"Ponekad dobro dođe malo promjene", kratko je napisala Minea uz selfie na kojem se vidi njezina nova frizura.

Nešto prije toga Minea je popila kavicu s pratiteljima i po prvi put otkrila da je svoju poludugu frizuru osvježila odrezavši šiške. Voditeljicu je ova promjena pomladila, te je bez da je rezala dužinu ili mijenjala svoje plave uvojke unijela dašak svježine u svoj izgled.

Uživa u četrdesetima

Voditeljica cijele godine naprosto blista, a iako rijetko govori o privatnom životu, ovog je ljeta za Slobodnu Dalmaciju kazala da u njezinom životu uvijek postoji poseban muškarac.

'U mom životu uvijek postoji poseban muškarac. Ljubav je ono što nas jača, diže i daje nam krila...'

"Barem je kod mene tako. Ljubav dolazi u više oblika i s različitih strana, a ja mogu reći da sam ispunjena po svakom pitanju", rekla je u kolovozu Renata Končić.

U istom je intervjuu rekla da je objeručke prigrlila svoje četrdesete godine te otkrila što su joj one donijele. "Medalja uvijek ima dvije strane, no u ovom slučaju iskreno mogu reći puno lijepoga. Činjenica je da mi definitivno nije jasno gdje su proletjele sve te godine, no na one koje tek slijede gledam s pozitivom i otvorena srca. Prihvaćam sebe takvu kakva jesam, a u pozitivnom kontekstu vješto ‘iskorištavam" iskustvo, mudrost, znanje i sve što su mi donijele protekle godine...", kazala je Minea.

Linker
19. travanj 2024 13:10