Foto: Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
Slomljeno srce

Minea u tuzi: 'Brinuo si o meni kao da sam ti vlastita kći'

Još jedno slomljeno srce ostavio je iza sebe nekadašnji omiljeni glazbeni menadžer Boris Šuput koji je preminuo nakon duge i teške bolesti - uz mnoge, zaplakala je i Minea.

'Bio si poseban, drugačiji, pun veselja i optimizma. Držao si me k'o kap vode na dlanu i brinuo o meni kao da sam ti vlastita kći... Od prvoga trenutka vjerovao si u mene i nikome nisi dao da pomisli drugačije. Volio si moj osmijeh i puno puta mi znao reći da ga nikada ne smijem skinuti s lica jer je taj osmijeh moj zaštitni znak... Puno sam se smijala s tobom i zbog tebe! Ušetao si mi u srce davne 95-te i nikada nećeš izaći! Hvala ti za sve dragi Boris', napisala je Renata Končić Minea, bivša pjevačica i danas TV voditeljica na svom Facebooku.

Iskreno je time svima rekla koliko je duboko poštovala Borisa Šuputa dok joj je bio glazbeni menadžer, pa sve do njegova posljednjeg dana na životu, i zauvijek će tako biti!

Boris Šuput, otac pjevačice Maje Šuput, mnoge je svojedobno pogurnuo među zvijezde - među njima su, osim Minee, bili Danijel Popović, Mišo Kovač, Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros...

Linker
12. travanj 2024 17:18