KAKAV OTAC TAKVA KĆI

Milijuni obožavatelja Netflixovih serijala jedva čekaju novi u kojem glavnu ulogu igra kći Bona Voxa

Plavooka Eve Hewson, mlađa kći čuvenog vokala irskog rock benda U2 nova je glumačka zvijezda kojoj svi predviđaju sjajnu budućnost.

Već 17. veljače na Netflixu kreće šestodijelni dramski serijal "Behind Her Eyes" koji bi po najavama mogao nadmašiti slične projekte. U središtu priče je samohrana majka koja se upušta u vezu sa svojim šefom, oženjenim psihijatrom, a problem nastaje kad se sprijatelji s njegovom suprugom. Prevarenu ženu igra mlada glumica Eve Hewson, koja je uz producente hit serijala "The Crown" još jedan njegov adut. Uz to što je lijepa 29-godišnjakinja kći popularnog rokera Bona Voxa, do sada se već dokazala kao veliki glumački talent.

Jednu od prvih uloga na velikom platnu dobila je s 20 godina u filmu "This Must Be the Place" uz Seana Penna, no mnogima je za oko zapela kao djeva Marion u modernoj verziji akcijske komedije "Robin Hood" iz 2018. koji je dijelom sniman i u Dubrovniku. Lani je, pak, igrala glavnu ulogu u gledanom dramskom serijalu "The Luminaries" koji se, između ostalog, prikazivao i na BBC-u.

Ekipa serijala "Behind Her Eyes”, za koji je kao predložak poslužila novela Sarah Pinborough, oduševljeni su Evenim angažmanom. Mlada glumica, naime, poznata je kao iznimno pristojna, kolegijalna, radišna i iznad svega samozatajna. Da je krase sve te osobine najbolje govori podatak da se nikada ne poziva na svog oca, iako bi joj to sigurno osiguralo brži put do zvijezda.

image
Eve Hewson iza sebe ima već nekoliko zapaženih uloga.
RICH POLK/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

- Moji mi ne daju novac za život. Želim ga sama zaraditi - izjavila je kada je završila njujoršku filmsku Akademiju.

Skromna Eve u odličnim je odnosima i sa starijom sestrom te dvojicom braće, a navodno joj je najveća podrška majka Ali, poznata aktivistica i poduzetnica koja je u braku s Bonom od 1982.

Sitna Irkinja, koja je visoka svega 155 centimetara, vrlo je obazriva i kad je ljubav u pitanju. Jedina veza koju je do sada priznala bila je s kolegom Jamesom Laffertyjem, najpoznatijim po ulozi Nathana Scotta u seriji "Tree Hill". Par je skupa bio nekoliko godina, a prekinuli su 2015.

- Ne trebam dečka. Mnogo je zabavnije biti solo - izjavila je Eve nakon prekida s Laffertyjem. Tada se nagađalo da joj je bivši dečko slomio srce, no kako se čini, itekako se oporavila.

Linker
18. travanj 2024 21:17