Getty Images
TRENUTAK KOJI SU MNOGI ČEKALI

Michelle Obama je konačno pokazala svoju prirodnu kosu

Američki su mediji ovih dana gotovo poludili od sreće jer uloviti poznatu osobu u privatnom dotad neviđenom izdanju široj populaciji predstavlja vijest. Nedjelja je bila dan kada se na internetu pojavila fotografija Michelle Obama u vrlo prirodnom i opuštenom izdanju.

Korisnica twitter profila @meagnacarta podijelila je fotografiju Michelle Obame s prirodnom netretiranom kosom skupljenom u niski rep na zatiljku. Ta je fotografija otkrila kako uvijek besprijekorno dotjerana i fenirana prva dama ima 'neposlušnu' kosu kao i većina Afroamerikanki. Nije potvrđeno otkada datira ova fotografija i gdje je snimljena, a unatoč činjenici da možda nije najnovija, društvene mreže je itekako zabavila.

Kako i priliči bivšoj prvoj dami, živjeti pod reflektorima gdje su sve oči uprte u vas zahtjeva brigu o sebi u svakom trenutku. To povlači za sobom vojsku stilista i frizera, spontani izlazak rijetka je prilika. Zato nas i ne čudi uzbuđenje američkih medija oko 'prirodne' kose Michelle Obame. Također, prisjetili smo se videa s odmora para Obama kada je Michelle plažom prošetala sa simpatičnim pletenicama.

Inače, otkad su napustili Bijelu kuću u siječnju ove godine, par Obama živi manje intenzivnim životom. Uz ugodne večere s dragim prijateljima, mnogo putuju, odmaraju, a Barack Obama trenutačno piše i autobiografsku knjigu.

Linker
20. travanj 2024 00:31