INCIDENT

Michael Jordan pretjerao? Slavnog košarkaša sinoć je na jahti navodno posjetila policija

Proslavljena košarkaška legenda Michael Jordan trenutno boravi na Hvaru, gdje ga je sinoć navodno zbog preglasne glazbe na luksuznoj jahti O‘Pari posjetila policija.

Nakon Splita i Šibenika, košarkaška legenda Michael Jordan već nekoliko dana provodi na Hvaru uživajući u čarima naše obale. Ipak, ako je za vjerovati čitateljima Jutarnjeg, Jordan je malo pretjerao u zabavi te su ga zbog glasne glazbe sinoć u večernjim satima posjetili policajci.

U jahti O‘Pari čiji tjedni najam košta milijun eura, Jordan je oplovio dijelove naše obale, a na posljednjoj postaji u Hvaru, uživao je u delicijama restorana Gariful nakon čega se uputio u najpoznatiji hrvatski beach bar - Hula - Hulu sa svojim tjelohraniteljima koji su pazili da proslavljenom košarkašu nitko ne remeti mir.

image
Košarkaška legenda sve je iznenadila dolaskom u Split.
SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Legenda košarke Michael Jordan stigao u Split! Za uživanje u Hrvatskoj iznajmio luksuznu jahtu

U dobrom društvu s kojim je posjetio Lijepu našu Jordan je uživao u glazbi, hrani i piću, a za ljubazno osoblje bara imao je samo riječi hvale.

image
Za odmor je Jordan iznajmio jahtu O‘Pari.
SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Michael Jordan na jahti u Splitu uživa sa suprugom Yvette Prieto: Za odmor si je nabavio piće u vrijednosti 100.000 dolara

Je li ga uistinu nakon toga na jahti posjetila policija, iz PU splitsko-dalmatinske još se nisu oglasili o incidentu.

image
Slavni sportaš stigao je u društvu supruge i prijatelja.
JOSKO PONOS/CROPIX

Nakon Hvara, Jordan bi sa suprugom Yvette Prieto i društvom jahtom trebao otploviti u Dubrovnik, odakle će zrakoplovom napustiti Hrvatsku.

Linker
19. travanj 2024 08:34