Tek se sad saznalo

Melania Trump opisala svoje iskustvo s koronom, ali i otkrila dobro čuvanu tajnu Bijele kuće

Nakon što su početkom mjeseca potvridli da su zaraženi, američki predsjednik i prva dama do sada su se liječili u karanteni. No, tada nisu htjeli otkriti da još netko iz njihove obitelji boluje od Covida-19.

Prva dama SAD-a Melania Trump u novom je eseju na službenim stranicama američke Bijele kuće opisala svoje iskustvo s koronavirusom. Naime, ona i njezin suprug, američki predsjednik Donald Trump saznali su da su pozitivni na Covid-19 početkom ovog desetog mjeseca i od tad su se intenzivno liječili u karanteni, a sam Trump je potvrdio vijest.

No, ono što do sada nitko nije znao jest da se i njihov sin Barron također testirao te je prvi rezultat bio negativan. Nekoliko dana kasnije bio je pozitivan, ali nije imao nikakve simptome.

"Čim smo saznali da smo zaraženi, prvo sam pomislila na sina. Srećom, Barron je snažan tinejdžer i nije imao simptome. Na jedan način bilo mi je drago što smo nas troje prošli kroz ovo istovremeno jer smo se mogli brinuti jedni za druge i provoditi vrijeme zajedno", rekla je Melania.

Mučno iskustvo s koronom

Iako je imala minimalne simptome i nije išla u bolnicu, iskustvo s Covidom-19 bilo joj je prilično mučno. "Simptomi su me pogodili svi odjednom i nekoliko dana sam se osjećala kao na vlaku smrti. Boljelo me cijelo tijelo, kašljala sam, boljela me glava i bila sam cijelo vrijeme umorna. Liječila sam se prirodno - vitaminima i zdravom hranom", napisala je Melania u eseju.

image
Osim Donalda i Melanije, koronom se zarazio i njihov sin Barron.
INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Dodala je da je tijekom bolesti imala dosta vremena razmišljati o svojoj obitelji i o drugim ljudima koji tog trenutka proživljavaju isto te je neizmjerno zahvalna na pomoći liječnika koji su se brinuli o njoj i njezinoj obitelji. "Koronavirus ne diskriminira i ne bira koga će pogoditi, a sad sam njegove posljedice osjetila i na svojoj koži. Ako ste bolesni ili je netko od vaših bližnjih, mislim na vas i mislit ću svaki dan", poručila je američka prva dama.

Još uvijek nije poznato koliko je osoba u Bijeloj kući zaraženo koronavirusom, no zna se da je među njima predsjednikova saveznica Hope Hicks koja je s njim putovala na službena putovanja.

Čitajte i:

Donald i Melania pozitivni na koronu, oglasio se njihov liječnik: 'Motrimo na njihovo stanje'

Teorija koja sve objašnjava: Evo zašto se Melania možda nikada neće rastati od Trumpa

Ivana Trump oplela po Melaniji: Ponosna je na svoju kćer, no prva dama nije joj po ukusu

Linker
19. travanj 2024 16:38