Profimedia, Backgrid USA
uništio je svaku šansu

Meghanin otac je presretan zbog unuka, ali je na crnoj listi: Nikad ga neće upoznati

Princ Harry i Meghan Markle 6. svibnja su postali roditelji zdravog dječaka. Objavio je sretnu vijest princ koji je oduševljen i presretan zbog prvog sina. Majka Doria Ragland uz svoju je kćer bila u najvažnijim treucima, no istu stvar ne može reći njezin otac Thomas.

Vojvode od Sussexa uskoro slave i svoju prvu godišnjicu braka - 19. svibnja 2018. godine par se vjenčao, no na vjenčanju nije bio Meghanin otac Thomas Markle (74) koji otpočetka za nju stvara samo probleme. Tata ju tako nije dopratio do oltara već se u tom periodu opravdavao zdravstvenim problemima koji su ga spriječili da dođe na kraljevsko vjenčanje i to nakon što je napravio cijeli kaos i prodao priču medijima te namjestio "paparazzi" fotografije. Umjesto njega, tada je vojvotkinju do oltara dopratio Harryjev otac, princ Charles, a cijelo je vrijeme uz nju bila i njezina majka Doria Ragland. Meghan je zapravo samo s njom, od cijele svoje obitelji u dobrim odnosima.

S obzirom na sve što se dogodilo i koliko joj je problema uzrokovao, postoji velika šansa da novopečeni djed Thomas neće nikada upoznati svog unuka - cijena je to koju će platiti zbog medijskog sramoćenja svoje kćeri. To je potvrdio i pisac koji prati život britanske kraljevske obitelji, Duncan Larcombe. "Ne mogu zamisliti trenutak u kojem će Thomas ikad imati mogućnost upoznati svog unuka ili unuku", kazao je.

A da je tome tako, dala je naslutiti i službena objava kraljevske obitelji u kojoj su "vijestima oduševljeni" svi, uključujući i Spencere, Dianinu stranu obitelji te Doria Ragland, koja je uz kćer, dok njezinog oca nisu niti spomenuli.

- Ponosan sam što je moj unuk rođen u britansku kraljevsku obitelji i siguran sam da će odrasti u čovjeka koji će služiti kraljevstvu i ljudima Velike Britanije dostojanstveno i ponosno. Bog ga blagoslovio, želim mu zdravlje i sreću, a čestitam i svojoj kćeri vojvotkinji Meghan i princu Harryju - izjavio je ponosan djed nakon što su s javnosti podijeljene informacije o rođenju.

Odnosi između Thomasa i Meghan zategnuti su više od godinu dana, odnosno od trenutka kada je otac glumice medijima prodao paparazzi fotografije. Nakon toga, nastavio je pogoršavati odnos i nekoliko puta izašao u medije s informacijama o Meghaninom privatnom životu. Također, gostujući kod Piersa Morgana rekao je kako Harry smatra da 'Donald Trump zaslužuje priliku' i da je 'otvorenog uma po pitanju Brexita', iako je poznato da kraljevska obitelj ne smije iznositi nikakve političke stavove.

Rosarito, MEXICO  - *EXCLUSIVE*  - **WEB MUST CALL FOR PRICING** Thomas Markle steps out in Rosarito to shop at a local store the day after releasing a heartbreaking letter allegedly sent by his daughter, Duchess, Megan Markle. Shot on 02/10/19.

Pictured: Thomas Markle

BACKGRID USA 13 FEBRUARY 2019, Image: 413692764, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Nakon nekoliko zaredanih javnih poniženja, Meghan je navodno ocu poslala i pismo u kojem ga je zamolila da je pusti na miru te da je prestane razvlačiti po medijima. Tada su Meghanini bližnji bili zabrinuti zbog stresa pod kojim je Meghan, osobito jer je već nekoliko mjeseci nosila dijete.

"Tata, volim te, imam samo jednog oca. Srce mi je slomljeno i molim te da me prestaneš žrtvovati po medijima", dio je pisma koje je u javnost izašlo u siječnju ove godine.

Thomas Markle nekoliko puta je izjavio i kako je pokušao stupiti u kontakt s kćeri, no ona je to odbijala. S druge strane, izvori bliski Amerikancu kazali su kako on zna na koji način može stupiti u kontakt s njom, no to nikada nije niti pokušao. "Njezin broj mobitela uvijek je ostao isti", rekao je izvor blizak obitelji. Do Meghan je Thomas pak dolazio preko medija pa je na taj način jednom prilikom kazao i da "neće još dugo živjeti" te da "preklinje kćer da mu se javi". Od srcedrapajućih do onih bijesnih, Thomas je na razne načine uzimao dio medijske pozornice.

BGUK_1228371 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Meghan Markle, Thomas Markle



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 371052221, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

"Kažem vam, prešao sam granicu strpljenja s Meghan i kraljevskom obitelji. Žele da šutim, žele da jednostavno odem. Ali ja se ne dam ušutkati. Odbijam biti tiho. Bijesom me ispunjava Meghanin osjećaj nadmoći. Ona ne bi bila nitko i ništa bez mene. Ja sam od nje napravio vojvotkinju koju vidite danas. Ja sam zaslužan za sve što je ona danas!", poručio je putem medija nekoliko mjeseci nakon vjenčanja.

Thomas i Doria Ragland rastali su se kada je Meghan imala 5 godina. Nakon toga, preko tjedna je živjela s majkom, a vikende je provodila s ocem koji je radio u holivudskom studiju i od kojeg je nasljedila ljubav prema filmu, ali i kazalištu. Iz prijašnjeg braka Thomas je dobio dvoje djece - Toma Juniora i Samanthu, polusestru koja je također iskoristila Meghaninu popularnost kako bi došla u medije.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** San Ysidro, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - Meghan Markle’s father Thomas buys beers and pies as he is spotted for the first time since he reportedly claimed to have snorted cocaine when Meghan was a teenager and days before Meghan Markle's pregnancy announcement . The former Hollywood lighting director also looked as he had gained weight as he drove from his home in Rosarito, Mexico, just over the US border into San Ysidro. Shot on 10/12/18.

Pictured: Thomas Markle

BACKGRID USA 15 OCTOBER 2018, Image: 391161259, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
17. travanj 2024 08:34