OVO JE IN!

Meghan Markle proslavila prvi rođendan kćeri Lilibet u ljetnim hlačama koje su apsolutni hit

Omiljena princeza gotovo uvijek postavlja nove trendove, dovoljno je da se pojavi čak u sasvim opuštenom izdanju i žene će isti komad u vrlo brzom roku potražiti u dućanima!

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa 4. lipnja proslavili su prvi rođendan svog drugog djeteta ležernim, intimnim piknikom u dvorištu svog britanskog doma Frogmore Cottage. Malenu slavljenicu Lilibet fotografirali su dok se sunčala u dvorištu, a mladi gosti uživali su u raznim aktivnostima poput crtanja.

Malena je nosila plavu haljinu s volanima i čipkastom mašnom, međutim najviše pogleda je ukrao mamin outfit. Na fotografiji s Instagrama, Meghan Markle (40) nosi top dugih rukava i prugaste lanene hlače za kojima su gotovo svi poludjeli. U nastavku smo izdvojili tri slična modela, po sasvim pristupačnim cijenama, koji bi vas mogli inspirati za ljetne outfite.

image

Dorothy Perkins, 128.00kn

DOROTHY PERKINS
image

Next 753.00 kn

NEXT
image

Stradivarius, 139.90 kn

STRADIVARIUS
image

Roxy Nordstrom, 319.53 kn

ROXY

Nema sumnje da Meghan uvijek postavi novi trend svojom pojavom, a za to nije potrebno da se pojavi na otjemenom domjenku već i u sasvim opuštenom izdanju. Žene jednostavno vole njezin stil.

Inače, glasnogovornik Sussexa potvrdio je za BAZAAR da su Harry i Meghan zahvalni što su ljudi diljem svijeta donirali više od 100.000 dolara za World Central Kitchen, dobrotvornu organizaciju, u čast Lilinog velikog dana. Nedavno je dobrotvorna organizacija djelovala u Uvaldeu u Teksasu nakon pucnjave u osnovnoj školi i u Ukrajini nakon što je Rusija pokrenula vojnu invaziju.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa doputovali su u Ujedinjeno Kraljevstvo prošle srijede, te su doveli sa sobom Lili i svog trogodišnjeg sina Archieja na platinasti jubilej kraljice Elizabete. Par se službeno javno pojavio u petak kako bi prisustvovao Nacionalnoj službi zahvalnosti u katedrali St. Paula, gdje su im se pridružili i drugi članovi kraljevske obitelji, uključujući princa Williama, vojvotkinju Kate, princezu Beatrice i princezu Eugenie.

Linker
19. travanj 2024 13:46