REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
o lijepa slobodo...

Meghan Markle opet je 'pokazala zube': I nakit koji nosi prkosi kraljevskoj obitelji i govori samo jedno

Nakon kraćeg izbivanja, vojvotkinja od Sussexa pojavila se u javnosti sa snažnom porukom koju je uputila maturantima njezine srednje škole u Los Angelesu. Njezino pojavljivanje bilo je svedeno na šest minuta, a Meghan je i tada bila vrlo direktna i snažna. U navedenom obraćanju dotaknula se i aktualne društvene situacije u Americi i lavine reakcija do kojih je dovela smrt Georgea Floyda.

U obraćanju tinejdžerima bivša članica kraljevske obitelji Meghan Markle dotaknula se i aktualne društvene situacije u Americi i lavine reakcija do kojih je dovela smrt Georgea Floyda.

"Nisam sigurna što bih mogla reći, a da ima težinu koju zaslužuje. Imam veliku tremu dok ovo govorim, ali jedino pogrešno je o tome šutjeti. Želim naglasiti da svi ti životi su važni, i oni kojima znamo ime i onima za koje imena ne znamo", istaknula je Meghan Markle u poruci istovremeno pružajući objašnjenje na komentare kako se prekasno očitovala o ovoj temi.

Los Angeles,   - Megan Markle, The Duchess of Sussex, addesses the graduating class of Immaculate Heart High School virtual commencement speech.  “What is happening in our country and in our state and in our hometown of LA… I wasn’t sure what I could say to you. I wanted to say the right thing. I realized the only wrong thing to say is to say nothing because George Floyd’s life mattered and Breonna Taylor’s life mattered and Philando Castile’s life mattered and Tamir Rice’s life mattered… and so did so many other people whose names we know and whose names we do not know,” said Markle.      ---------         

*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 526664733, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no

I odabirom nakita vojvotkinja je poslala snažnu poruku o svojoj neovisnosti. Meghan je poruku mira poslala u suptilnoj modnoj kombinaciji bijelog topa i kardigana, a posebnu pažnju privukao je njezin lančić s pozlaćenim medaljonom.

Na njemu je prikazan simbol za horoskopski znak Bika, a mnogi vjeruju kako ga bivša glumica nosi u čast svoga jednogodišnjega sina Archieja.

Ovaj pozlaćeni lančić dostupan je u ponudi kanadskog brenda 'Suetables' po cijeni od 40 dolara, odnosno nešto više od 260 kuna.

Meghan Duchess of Sussex smiles as she is welcomed by students to visit the Robert Clack School in support of International Women's Day
Meghan Duchess of Sussex visit to Robert Clack School, Essex, UK - 06 Mar 2020,Image: 504429797, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakitom željela prenijeti poruku

Često zna nositi sličan lančić i sa simbolom Djevice što je horoskopski znak njezinoga supruga Harryja, a dva je medaljona u nekoliko navrata nosila zajedno. Mnogi stručnjaci naglašavaju kako nije nimalo slučajno što je odabrala upravo ovu ogrlicu budući da je njome željela predstaviti prvenstveno kao majka i osoba miješane rase koja prenosi svoju poruku nade mlađim generacijama, a time je poslala poruku i kraljevskoj obitelji da iznad svega bira svoju slobodu i ne pati za skupocjenim nakitom.

Nedugo nakon što se saznalo da je u vezi s princom Harryjem, Meghan Markle ugasila je sve profile na društvenim mrežama pa i svoj blog The Tig. Pravila britanskog dvora nalažu da pripadnici kraljevske obitelji ne smiju imati osobne profile na društvenim mrežama, blogove niti bilo kakve stranice na kojima dijele privatne informacije, političke stavove i drugo, a jednom prilikom je poslala poruku svima. "Budete ljubazni prema sebi. Da budete izazov samima sebi. Želim da prestanete ogovarati, da kušate hranu koja vas užasava, da kupite nekome kavu tek tako, bez razloga, da nekome kažete da ga volite. I da na kraju to isto kažete i sebi. Želim vam da pronađete sreću."

Los Angeles,   - Meghan Markle On Racial Injustice In Resurfaced 2012 Video.  A powerful video of Meghan Markle from 2012 is now making waves yet again following the tragic death of George Floyd. In the throwback video, a pre-royal Meghan wore a shirt that read
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Čitajte i:

Princ Harry zbog stresa potražio psihološku pomoć? 'Meghan ga je prisilila da odbaci svoju obitelj'

Bilo mu je dosta svega: Princ Harry u jednom je razgovoru dao jasan znak da planira pobjeći od obitelji

Boje joj dobro stoje: Meghan Markle obožava ovu haljinu od 249 kuna, nosila ju je i dok je bila trudna

Kako je Meghan preobratila 'prljavog' Harryja

Linker
16. travanj 2024 13:21