Čestitke!

Meghan i Harry objavili predivne vijesti: ‘Presretni smo što će Archie dobiti brata ili sestru‘

Meghan Markle i princ Harry objavili su da čekaju drugo dijete, sretne vijesti da će njihv Archie dobiti bracu ili seku, su objavili na Valentinovo.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i službeno su potvrdili kako će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana. Princ Harry i Meghan Markle preko svog glasnogovornika vijest o Meghnaninoj trudnoći potvrdili su za niz svjetskih medija.

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", glasnogovornik para je rekao za Page Six. Njihov stariji sin Archie napunit će dvije godine u svibnju.

image
Njihov prvi sin Archie u svibnju će napuniti dvije godine.
TOBY MELVILLE/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Ove sretne vijesti dolaze nekoliko mjeseci nakon tragedije koje je par doživio prošle godine. Meghan je u srpnju prošle godine doživjela spontani pobačaj. "Izgubiti dijete znači proživjeti nevjerojatnu bol", rekla je u intimnom eseju koje je objavio New York Times u studenom 2020.

Čitajte i: Zbogom zauvijek: Meghan i Harry napravili još jedan drastičan potez pa objasnili i zašto

Konačno mogu odahnuti

Čini se da nakon vrlo teškog perioda, Harry i Meghan konačno mogu odahnuti jer su nedavno dobili i pravni rat protiv britanskih tabloida. Harry je pokrenuo pravni postupak pošto su Mail on Sunday i MailOnline u listopadu objavili da vojvoda od Sussexa više nije u kontaktu s marincima s kojima je imao službeni odnos prije nego što se odrekao kraljevskih dužnosti.

image
Princ Harry i Meghan Markle sretne vijesti o novoj trudnoći potvrdili su na Valentinovo.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Princ Harry dobio rat protiv britanskih tabloida: Izgubili su spor i morat će platiti odštetu

Otkako su se na proljeće 2020. preselili u Kaliforniju i odrekli kraljevskih dužnosti, Harry i Meghan usmjerili su snage u svoju humanitarnu organizaciju Archewell i potpisali višegodišnji ugovor s popularnim streaming servisom Netflixom. Kako su tada naveli u izjavi, žele se fokusirati na stvaranje raznolikog sadržaja poput dokumentarnih filmova, dokumentarnih serijala, igranih filmova i sadržaja za djecu.

"Cilj ovog projekta je stvaranje sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novi roditelji, važno nam je i stvaranje inspirativnog obiteljskog programa", izjavili su Meghan i Harry za New York Times.

Linker
18. travanj 2024 13:47