dobra ideja

McDonald‘s daje besplatnu hranu svaki dan do Badnjaka i to zahvaljujući Mariah Carey, ali ne i u Hrvatskoj

Mnogi slavnu pjevačicu nazivaju ‘kraljicom Božića‘ zbog njezine legendarne pjesme ‘All I Want For Chrismas Is You‘, a sada je ostvarila još jednu fora suradnju i to s poznatim lancem brze hrane.

Božić je vrijeme darivanja, a ljubitelji McDonald's brze hrane došli su na svoje. Naime, zahvaljujući pjevačici Mariah Carey, McDonald's svojim mušterijama sve do Badnjaka daje besplatan obrok.

Naime, jučer je lansiran Mariah jelovnik u sklopu kojeg se korisnicima koji potroše 1 dolar ili više na aplikaciju McDonald's nudi 12 dana Careyjevih omiljenih jelovnika besplatno - od klasičnog cheeseburgera i Big Maca do mekih pečenih čokoladnih kolačića i McDonald'sove pite od jabuka.

"Neke od mojih najdražih uspomena s djecom su naša obiteljska putovanja u McDonald's, i naravno, svatko od nas ima svoje omiljeno jelo", rekla je Carey u studenom u priopćenju za javnost.

Čitajte i: ‘Kraljica Božića‘ nije krila zadovoljstvo kad je palicom razbila bundeve i najavila: ‘Počinje moja sezona!‘

image

Mariah Carey suradnja s McDonald'som

MCDONALDS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kako bi proslavio Mariah meni, lanac brze hrane objavio je i novu reklamu koaj objedinjuje McDonald'sov svijet i svijet Mariah Carey uz mnogima omiljenu božićnu pjesmu - "All I Want for Christmas is You".

Čak su i torbe za meni dobile nov dizajn, a ponudi je i kolekcija merchandisea s Mariah Carey tematikom za prvih 10.000 obožavatelja koji iskoriste ponudu Mariah menija 15. i 21. prosinca.

No, loša vijest je da ove ponude nažalost nema u Hrvatskoj. Ipak, McDonald's aplikacija u Hrvatskoj nudi kupone s adventskim popustima.

Linker
18. travanj 2024 06:09