Matea Smolčić Senčar
potvrdili sretne vijesti

Matko i Anica Knešaurek: Nakon curice, na proljeće stiže sin

Zagrebačkom glumcu Matku Knešaureku (33) u posljednje je vrijeme sve u znaku broja dva. Osim što se pridružio ekipi serijala “Drugo ime ljubavi”, gdje glumi zavodnika Antu koji uzdrma moćnu obitelj Krpan, sa suprugom Anicom (29) očekuje - drugo dijete. Već imaju četverogodišnju kćerkicu Taliju, a kako je potvrdio za novi broj magazina Gloria, ovaj put dobit će sina koji bi na svijet trebao stići u ožujku iduće godine.

"Predosjećao sam da Anica nosi dječaka, što je kasnije potvrdio i neinvazivni prenatalni test Nifty, no jednako bih bio sretan i da je ponovno djevojčica. Supruga dobro podnosi trudnoću, koju nismo planirali, a i mnogo je opuštenija nego prvi put. Nadam se da nećemo stati na dvoje klinaca jer mislim da i s više djece mogu imati uspješnu karijeru. Uvijek kao primjer ističem trostruku oskarovku Meryl Streep koja s istim suprugom ima četvero djece. I ja imam dvije starije sestre i brata pa doista mogu reći da je predivno odrastati u velikoj obitelji", za Gloriju je rekao Matko Knešaurek, kojeg uz snimanje serijala Nove TV uskoro očekuje i premijera predstave “Šetači pasa” u Centru za kulturu Trešnjevka te animiranog filma “Špijunaža i kamuflaža”, gdje je sinkronizirao glavnog junaka Lancea Sterlinga. Uz to igra u dvije komedije Kerekesh teatra, “Pokopaj me nježno” i “Bibi i Bubi”.

Dok su Matko i Anica odmah znali da će im se kćerkica zvati Talia, u grčkoj mitologiji muza komedije, oko imena prinove još se dvoume. Prilično su, međutim, sigurni da će sin biti rođen takozvanim francuskim carskim rezom, novom metodom kod koje se mišići trbuha ne režu, već odmiču, a maternici se pristupa s vanjske strane bez ulaska u trbuh. Budući da se izvodi u potkožnom tkivu - za razliku od klasičnog carskog reza gdje se ulazi u trbušnu šupljinu i prolazi kroz sedam slojeva trbuha - bolovi su nakon zahvata znatno manji, a oporavak brži.

27.10.2019. zapresic
marko knešaurek, supruga anica kći talia
snimila-matea smolcic sencar
Matea Smolčić Senčar

"Anica je rađala 12 sati jer je Talia bila teška 4300 grama, a dugačka 51 centimetar. Očito je velika na moju familiju, u kojoj sam ja sa 194 centimetara među nižim muškarcima u obitelji. Moj brat i rođaci gotovo su svi dvometraši", rekao je glumac i za Gloriju ispričao kako izgleda svakodnevni život njihove sretne, uskoro četveročalane obitelji, tko čuva Taliju dok su u kinu ili na večeri, gdje su nedavno otputovali i kakvi su im planovi za budućnost.

Uz novi broj magazina Gloria ne propustite na dar knjižicu sa životnim savjetima Glorijine kolumnistice Magde Weltrusky, posebno izdanje deset godina nakon smrti legendarne novinarke u kojem donosimo najzanimljivija pitanja i odgovore koji su i danas jednako aktualni. A uz novi broj očekuje vas na dar i Plidenta vodica za usta: provjerene formule Bio Protect ili Detox&White.

Linker
27. ožujak 2024 07:53