PONOSNI SIN

Mateo Kovačić posvetio objavu na Instagramu važnoj ženi, pa izazvao more komentara

Nogometaš je pozirao s ocem Stipom i majkom Ružicom povodom njezinog 50. rođendana!

Blagdansko razdoblje lagano završava, no naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić ima dodatnih razloga za slavlje. Njegova majka Ružica, naime, slavi 50. rođendan!

"Sretan rođendan, mama. Volim te", napisao je Mateo u opisu fotografije na kojoj pozira s majkom i ocem Stipom pred rođendanskom tortom.

"Sretan rođendan tvojoj mami, izgleda odlično s 50 godina", "Predivna majka rodila je šampiona", "Odgojili su predivnog sina", "Prelijepa majka ima odličnog igrača nogometa", "Izgleda kao da ti je sestra. Nadam se da je imala fantastičan dan", "Mama ti izgleda jako mlado", samo su neki od komentara pratitelja oduševljenih svakom Mateovom objavom.

Čitajte i: Velika čast u ime prijateljstva: Izabel i Mateo Kovačić imaju razloga za slavlje sa svojim prijateljima iz djetinjstva

I njegova supruga Izabel redovito se hvali svojom malom skladnom obitelji, pa je nedavno pratitelje na Instagramu počastila fotografijom na kojoj Mateo pozira s njihovim sinčićem Ivanom koji se rodio u listopadu 2020., a ovu je godinu par ispratio sa stilom.

Dok je izabel nosila modnu kombinaciju od crnog perja koju je zaokružila sitnim bisernim perlicama ogrlice, Mateo je zasjao u klasičnom crnom odijelu koje je upario s bijelom košuljom na fotografiji kojom su obožavateljima poželjeli sretnu 2022. godinu.

Par koji slovi kao jedan od najskladnijih na estradi, u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je Izabel pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, a ubrzo im je stigla i kruna ljubavi - maleni Ivan.

Linker
20. travanj 2024 11:13