MALENI IVAN

Mateo Kovačić objavio fotografije s krštenja sina jedinca: Pozirali su uz Luku i Vanju Modrić

Krštenje malenog Ivana bilo je prije tri tjedna u Crkvi sv. Stošije u Zadru, a prvi sakrament su proslavili u restoranu uz more. Kum je bio Luka Modrić, a Izabel i Mateo uskladili su svoje outfite.

"Slavlje krštenja Ivana s obitelji i prijateljima", napisao je nogometaš i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić na svome Instagramu u opisu fotografija koje je objavio tri tjedna nakon kršenja sina jedinca. Naslovna fotografija je ona s ponosnim kumom Lukom Modrićem, njegovom suprugom Vanjom te supružnicima Mateom i Izabel, koja u naručju drži malenog Ivana.

Krštenje je bilo Modrićevom rodnom gradu Zadru, odnosno u zadarskoj prvostolnici i najvećoj crkvi u Dalmaciji, Crkvi sv. Stošije, a nakon mise, obitelj i prijatelji slavili su u restoranu uz more.

Terasa na kojoj je svirao saksofonist bila je pomno uređena s dominantnim bijelim i bež bojama na dekoracijama i cvijeću, a još jednom su dokazali kako se ne libe pokazati luksuz njihove svakodnevice. Slične boje prevladavale su i u njihovim outfitima, a "odudarala" je jedino Vanja Modrić u čipkastoj mini haljini u svijetlo plavoj boji.

image
Mateo i Izabel Kovačić na vjenčanju Sergia Ramosa i Pilar Rubio.
744/DUE�AS/CORDONPRESS/CORDON PRESS/CORDON PRESS/CORDON PRESS/PROFIMEDIA

Da je hrvatski kapetan kum malenom Ivanu, Izabel je obznanila na svome Instagramu na sam dan krštenja. Video njihova zagrljaja podijelio je i Luka i napisao „ponosni kumašin”.

Čitajte i: Izabel i Mateo Kovačić kristili sina: Luka Modrić je bio kum, slavili su u restoranu tik uz more

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. godine u Crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima gdje su se upoznali kao srednjoškolci. Samozatajna Izabel trudnoću je mjesecima skrivala, a Ivana je rodila u listopadu prošle godine. Sretnu vijest podijelila je na društvenim mrežama svojeg ekološkog brenda Lunilou.

"Dobrodošao u našu lunilou obitelj, maleni Ivane. Predivno si stvorenje, najviše voljen i dragocjen u Njegovim očima", pisalo je u objavi poznatog brenda.

Čitajte i: Zavirite u Lunilou morski svijet kupaćih kostima: Nova kolekcija inspirirana je jednom od najljepših žena na svijetu

Linker
19. travanj 2024 20:24