tata od formata

Mateo Kovačić golove je posvetio svojim najmilijima: ‘Supruga i ja smo sinčića dugo iščekivali‘

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio je posebno emotivan nakon utakmice s Portugalom, iako su utakmicu izgubili, poznati nogometaš itekako ima razloga za slavlje jer je postigao dva pogotka...

"To su bili golovi za jednomjesečnog sinčića Ivana kojeg smo supruga i ja dugo iščekivali. Dakle, golovi su za njega i suprugu. Još je mali, sada još ne razumije što je to tata napravio, ali sačuvat ću mu snimku proslave i jednoga ćemo je dana, kad malo poraste, sigurno zajedno pogledati. Neka vidi kako tata za njega zabija golove', rekao je sa smiješkom poznati nogometaš Mateo Kovačić za web stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

"Moje vrijeme tek dolazi, uvjeren sam da ću puno dati reprezentaciji. Naravno da svaki put dajem sve od sebe, tako je bilo i protiv Portugala, drago mi je da se ovaj put to isplatilo.", dodao je Mateo.

Velika ljubavna priča

Jedan od najskladnijih parova na našoj, i svjetskoj, sceni poznati nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel, postali su prije mjesec dana roditelji, a kruna je to njihove 10-godišnje ljubavi koju su započeli još kao tinejdžeri.

Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine nakon sedam godina veze u istoj crkvi u kojoj su se upoznali. Ovog su ljeta diskretno otkrili da će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana i sada je, nakon tri godine braka, stigla najveća potvrda njihove ljubavi - njihov sin.

"Dobro je da smo donekle uspješno okončali ovu 2020. godinu koja je u svakom pogledu bila za zaborav. Najbitnije je da smo živi i zdravi, jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu", rekao je.

image
Tata Mateo savjete traži od Luke Modrića i Dejana Lovrena.
TOM DUBRAVEC/CROPIX CROPIX

Ponosna je bila i pjevačica Nina Badrić koja je uoči utakmice na svoj Instagram profil objavila fotografiju s Mateo Kovačićem i priznala da je strastvena navijačica.

"Ja sam vjerojatno jedna od najvećih fanova hrvatske nogometne repke! (Ok... Vanna mi je ozbiljna konkurencija) Ne samo jer su nam nebrojeno puta stavili ponos u srce osmijeh na lica i donijeli radost koja se pamti zauvijek već i zato što su ljudine. Ljudine koje su spremne pomoći uvijek i svakome. Duboki naklon za ove sjajne sportaše i ljude", napisala je Nina. Fotografija Nine i Matea nastala je tijekom humanitarno-donatorske večere zaklade Vatreno srce 2018. godine na kojoj je Nina pjevala.

Čitajte i:

Ponosni roditelji Oglasili se Izabel i Mateo Kovačić, otkrili ime sina: ‘Dobrodošao u našu obitelj, maleni‘

Sretne vijesti u domu Kovačićevih: Izabel i Mateo dobili prvo dijete, za to su odabrali baš ovaj grad

Izabel Kovačić i sestra Ivana u razmaku od dva mjeseca iščekuju prinovu: 'Nismo to planirale'

Linker
24. travanj 2024 08:01