sretno mladenci!

Mate Rimac skromno i u tajnosti u Splitu oženio dugogodišnju djevojku Katarinu, crkveno vjenčanje zakazano za srpanj

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, Mate Rimac (32) i njegova djevojka Katarina Lovrić (29) vjenčali su se ovoga četvrtka u poslijepodnevnim satima.

Tajno vjenčanje odvilo se na obali u sklopu Ville Dalmacija u Splitu koja je visokom šumom zaštićena od znatiželjnih pogleda, pišu 24 sata, a kako doznajemo, crkveno vjenčanje par je zakazao za srpanj u Hercegovini.

Intimna i skromna svadbena svečanost bila je organizirana za najbližih tridesetak uzvanika, atmosfera je bila ugodna i opuštena, a i mladenci su, unatoč najvažnijem danu u životu, bili vrlo jednostavni. Katarina je imala jednostavni bijeli kombinezon s čipkastim plaštom, a mladoženja je nosio bijelu košulju. Na obali prilikom ceremonije, oboje su nosili sunčane naočale pred 'oltarom' ukrašenim cvijećem.

image
Mate Rimac s djevojkom Katarinom
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Poduzetnik i inovator koji je svojim elektro jurilicama od gotovo 2000 konja osvojio svijet prošle je godine, nakon 15 godina poznanstva i pet godina romantične veze zaprosio svoju Katarinu, a vijest o zarukama razveselila je njegove suradnike, obitelj i prijatelje.

"Tek smo se nedavno upoznali, pa nam je trebalo malo vremena. Kakav spontani tulum smo imali, sve vas volim. Siguran sam da će godine koje dolaze biti čak i uzbudljivije od onih koje smo zajedno prošli", napisao je Mate Rimac pokraj objave u kojoj je otkrio da odabranica njegovog srca Katarina Lovrić nosi zaručnički prsten.Oboje su iz Livna i poznaju se još iz djetinjstva.

Mate Rimac na korak do oltara: Na ovaj korak u vezi su čekali dugih petnaest godina!

Linker
17. travanj 2024 21:43