friško zaljubljena

Martha Stewart pronašla ljubav u zlatnim godinama: Slavna kuharica ponosno priznala da ima novog dečka

Televizijska voditeljica, uz čije su emisije američke domaćice učile kuhati, priznala je tv-voditelju da više nije slobodna i razočarala imućne solere u najboljim godinama koji su se ponadali da će je ‘upecati‘.

U slučaju da se slobodni, dobrostojeći samci na američkom bračnom "tržištu” u svojim zlatnim godinama nadaju vezi s televizijskom zvijezdom Marthom Stewart (80), nade im je potopio Andy Cohen, voditelj emisije “ Watch What Happens Live" kabelske televizijske mreže Bravo. Njezino srce (i kuhinja) zauzeti su. Naime, televizijska poduzetnica teškom je mukom krajem prošlog tjedna potvrdila voditelju da više nije na “tržištu”.

- Ne, nisam u vezi – pokušala je slagati Cohenu prije nego što se pokajala i rekla - ne bih trebala reći “ne”. U vezi sam ali neću vam reći s kim - pišu Page Six i magazin People.

Mladolika Martha Stewart poželjan je “ulov” jer osim slave i vlastite, dobro uhodane medijske kuće “Martha Stewart Living Omnimedia”, gledanih televizijskih emisija i čitanih magazina, odlično kuha.

Zahvaljujući njoj brojne američke domaćice savladalo je to umijeće stoga je sretniku s kojim izlazi, zacijelo pala žlica u med.

Budući da o njemu nije htjela reći ni riječ, voditelju je ponudila kompromis – nekoliko detalja o bivšem dečku, legendarnom televizijskom voditelju Larryju Kingu koji je preminuo u siječnju ove godine u 88-oj godini.

- Otišli smo na večeru u talijanski restoran Elio’s u New Yorku kao prijatelji. Mislila sam da samo pričamo o novinarstvu, a onda je on postao malo zaljubljen - izjavila je uz kompliment Andyju Cohenu da je, osim Kinga, najljepši i najljubazniji voditelj koji ju je ikada intervjuirao na televiziji. Bio je to damski mig da promijene temu.

Čitajte i: Legenda 'malih ekrana' nadahnuta Snoop Doggom osmislila liniju psećih poslastica s CBD-om

Od zatvora do razvoda

Američka čelična lady sačuvala je karijeru iako je 2004. pet mjeseci provela u zatvoru zbog nezakonitog trgovanja dionicama. Nije ju slomio ni bolan razvod. Naime, od bivšeg supruga, odvjetnika i poduzetnika Andrewa Stewarta, razvela se 1990. poslije 26 godina braka u kojem su dobili danas 56-godišnju televizijsku voditeljicu Alexis Stewart.

image

Martha Stewart

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Poslije su joj se udvarali Anthony Hopkins i milijarder Charles Simonyi, no Martha je s obojicom prekinula: glumca je ostavila nakon što je snimio hit “Kad jaganjci utihnu” jer ju je navodno stalno podsjećao na tu ulogu. A Charles Simonyi dobio je košaricu zbog nikad objavljenog razloga. Od tada do njenog priznanja u televizijskoj emisiji, srce Marthe Stewart bila je neosvojiva utvrda. Tko zna, možda ju je, u zlatnim godinama, osvojio vrhunski kuhar?

Linker
18. travanj 2024 11:45