Marko, Ana i Mar.
 Davor Matota
sretni tata

Marko Tolja uhvaćen u šetnji Adventom u najljepšem društvu: Ovo mu je definitivno bila godina za pamćenje

Riječki glazbenik uživao je na špici uz svoju suprugu i sinčića s kojima ga se rijetko može vidjeti u javnosti, ali brzi shopping i šetnja adventskim Zagrebom izmamila je obitelj na zajednički izlazak.

Pjevača Marka Tolju (34) i njegovu suprugu Anu (33) naši fotografi uhvatili su u šetnji užim centrom Zagreba u društvu njihovog sinčića Mara koji je na svijet stigao krajem veljače ove godine. Za ležeran izlazak sretan se par dobro zabundao, dok se maleni Maro skrivao u toplini dječjih kolica.

Spica / Zagreb 03.12.2019. / foto: Davor Matota / Marko Tolja i supruga Ana Ivancevic i sin Maro
Davor Matota
Marko, Ana i Mar.

Osim što je ove godine postao otac, Marku će 2019. ostati u prekrasnom sjećanju i poslovno.

"Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš", rekao je romantični glazbenik kada je objavio pjesmu "Sve što nisam ja" koju je izveo na Zagrebačkom festivalu i posvetio je trudnoj supruzi koja je u poodmakloj trudnoći snimala i spot. Njegova pjesma "Tišina", za koju potpisuje i glazbu i stihove, bila je nominirana za Porin u čak četiri kategorije, a iako nije dobio nagradu, bio je više nego zadovoljan kako je pjesmu prihvatila publika.

Sa zagrebačkom ekonomisticom i bivšom manekenkom Tolja se vjenčao u tajnosti u srpnju 2018., a sretnu vijest tada je otkrio dizajnerski dvojac eNVy Room čiju je romantičnu haljinu Ana nosila. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pred stotinjak gostiju.

Linker
23. travanj 2024 14:50