kad se kamere ugase

Marko Petrić nakon nastupa s djevojkom Tinom: ‘Stalno smo u situacijama koje izgledaju rubno‘

Glumac koji iz vikenda u vikend oduševljava svojim nastupima u showu Ples sa zvijezdama otkrio nam je o kakvoj ulozi sanja, zašto se iz Splita vratio u Zagreb, ali i ima li između njega i djevojke Tine ljubomore.

Poznat je po brojnim ulogama u kazalištu, filmovima i televizijskim serijama, a sada ga imamo prilike gledati u mnogima omiljenom showu Ples sa zvijezdama. Osim fantastičnim plesnim koracima i dobrim izgledom, glumac Marko Petrić srca je gledatelja osvojio nevjerojatnom simpatičnošću i šarmom. Ipak, njegovo srce pripada atraktivnoj plesačici Tini Walme, koja mu je u ovoj sezoni emisije svojevrsna konkurentica. Ipak, par si prilikom svakog nastupa pruža snažnu podršku, a Marko nam je otkrio koje su mu neostvarene karijerne želje, kako je izgledao povratak u Zagreb nakon studiranja u Splitu, ali i kako su se on i Tina upoznali te - jesu li ljubomorni.

image

Osim fantastičnim plesnim koracima i dobrim izgledom, glumac Marko Petrić srca je gledatelja osvojio nevjerojatnom simpatičnošću i šarmom.

PAVE ELEZ

S obzirom na to da su ga mnogi nazivali jednim od naših najpoželjnijih glumaca, zanimalo nas je stižu li mu poruke obožavateljica.

"Tu i tamo se dogodi neka poruka, i najčešće budu vrlo slatke, zbilja nemam nikakva loša iskustva", iskreno će Marko kojega smo upitali i ima li ljubomore između njega i Tine.

"Ma ne. Ni Tina ni ja nismo ljubomorni. Priroda našeg posla je da smo stalno u situacijama koje bi onima koji nisu dovoljno upoznati s tehnikom i kreativnim procesima izvedbenih umjetnosti mogle izgledati zbilja rubno. Primjerice, snimanje ljubavnih scena ili strastveni plesovi s plesnim partnerima. To je sve iluzija, a što uvjerljivije izgleda, to smo mi bolje napravili posao", otkriva glumac koji je Tinu upoznao sasvim slučajno, jednog ljetnog dana, a ostalo je bila povijest.

image

Marko je u sretnoj vezi s 'konkurenticom' showa Ples sa zvijezdama, plesačicom Tinom Walme.

PAVE ELEZ

Marka pamtimo i po brojnim televizijskim ulogama, a priznao nam je i o kakvoj ulozi sanja.

Čitajte i: Valentina Walme o najposebnijoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama‘: ‘Nemam osjećaj da se natječem protiv dečka i brata‘

"Sanjam o ulozi koja će ugrijati srca gledatelja, emotivno ih angažirati, o ulozi koja će ih inspirirati ili potaknuti na razmišljanje. Nebitno je li to film, tv ili kazalište", priznaje. Osjećam se dobro u svim žanrovima. Zbilja sam imao priliku okušati se u svemu po malo. Od Shakespeareovog Blanc versa, kao Romeo, do komedije poput Čuda u Poskokovoj Dragi", kazao je Marko koji je glumu studirao u Splitu, gdje je odigrao brojne kazališne uloge, a prije nekoliko se godina odlučio vratiti u Zagreb.

image

Marko je glumu studirao u Splitu, gdje je odigrao i brojne kazališne uloge, a prije nekoliko se godina odlučio vratiti u Zagreb.

PAVE ELEZ

"U Splitu sam bio u prilično sigurnom okruženju, bio sam član predivnog ansambla, s divnim kolegama. S druge strane, htio sam raditi još mnoštvo drugih stvari koje u Splitu nisam mogao. Nažalost, Hrvatska je prilično centralizirana, i sva industrija se nalazi u Zagrebu" prisjetio se te dodao kako su na njegov zagrebački put najviše utjecali redatelji Anica Tomić, Edo Galić i Boris Svrtan koji su mu pružili značajne prilike, ali i kako je imao puno sreće.

Linker
18. travanj 2024 10:08