MARKO TODOROV/CROPIX
tata od formata

Marko Cindrić objavio je sretnu vijest i rasplakao mnoge: ‘Razbio si mi ego u nepovrat‘

U obitelj glumca Marka Cindrića stigao je sin. Nakon 17 godina veze, njegova supruga Rea rodila je dječaka. Čestitke sretnom paru stižu sa svih strana.

U obitelj glumca Marka Cindrića stigao je sin. Nakon 17 godina veze, njegova supruga Rea rodila je dječaka. Čestitke sretnom paru stižu sa svih strana.

36-godišnji Marko Cindrić i njegova supruga Rea postali su roditelji dječačića - i to nakon 17 godina romantične veze. Sretnu je vijest objavio ponosni tata na svom Instagram profilu. Zvijezda serija "Loza", "Nestali" te "Crno-bijeli svijet" kao i filmova "ZG80" i "Nije sve u lovi" sinu je posvetio stihove pjesme "Upoznavanje"...

"Razbio si mi ego u nepovrat i ostavio malo prostora da žalim za prošlim životom. Iscijedio si ga iz mene i otpustio kroz sifon bitnoga. Osluškujem te dišeš li i jesi li gladan. Buku prdeža i snova koje mi još ne možeš ispričati. Grlim te i ljubim u jedinom novom normalnom kojeg vrijedi živjeti.", napisao je tata Marko koji je studij glume završio na prestižnom Oxfordu.

Na vijest i stihove je posebno emotivno reagirala njegova kolegica Nataša Janjić koja je komentirala: "Baš to, uživaj"...Poznati glumac na toliko željeni studij glume upisao se s 22 godine, tek u petom pokušaju – nakon tri neuspjeha u Zagrebu i jednog u Londonu.

"Kad me i treći put nisu primili u Za­­grebu, za­­pi­­tao sam se: što ja tu ra­­dim, zašto ne bih po­­kušao negdje drugdje – priča Mar­­­­­ko, koji je u Lon­don prvi put otišao 2005., nakon što ga je četiri mjeseca pripremala glumica Jadranka Kra­ji­na, koja je završila London Academy of Music and Dramatic Art. Prijavio se na čak tri škole, a kad je na Guild­­hallu ušao među sto od 1600 kandidata, bio je si­­guran da je na dohvat cilja. No, opet se razočarao… Vratio se u Zagreb i diplomi­­rao ekonomiju koju je, kaže, studirao kao pokoru dok je pokušavao ostvariti svoj san o glumi. Zarekao se da će još jednom pokušati, a uspjet će, uvjeravao se, bude li ži­­vio u Engleskoj. Sedam mjeseci je u Londonu konobario, a vi­­kendima prao posuđe u pubu.

"Od tisuću prijavljenih na Oxfordu primljeno nas je osamnaest, a ja sam među njima bio jedini stranac. Napokon sam se upisao na glumačku akademiju, no tek tada su po­­čele moje muke: kako na­­mak­nuti silan novac za tri godine studija.", rekao je za magazin Gloria u jednom intervjuu.

Kao ambiciozan student, na akademiju je dolazio prije svih i vježbao akcent te odlazio posljednji, a cijelo je vrijeme na­­por­no radio: kosio travu oko akademije, koja se nalazi usred polja, vikendima u zalogajnici spravljao i prodavao sendviče...

U Lon­donu, gdje je pohađao završnu godinu, zarađivao je kao biljeter u kinu i kazalištu, bio glumac u Muzeju voštanih figura, plašeći posjetitelje na horor-atrakciji, snimio dva kratka filma, ali ipak nije ostao u Velikoj Britaniji jer nije dobio vizu.

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Dok je bio u Londonu s tadašnjom djevojkom, a sada suprugom redovito svaki dan čuo putem Skypea. Njihova ljubav preživjela i vezu na daljinu jer su si u svemu najveća potpora.

Linker
26. travanj 2024 22:47