v v

 FOTOGRAFIJE: BORIS KOVAčEV
novo poglavlje

Marijana Mikulić o jubilarnom slavlju: ‘Nadam se da će četrdesete biti malo blaže prema meni‘

Glumica danas obilježava svoj 40.rođendan, no veliku feštu za dvadesetak najbližih prijatelja organizirala je proteklog vikenda u jednom zagrebačkom baru gdje se slavilo do kasnih noćnih sati.

Glumica danas obilježava svoj 40.rođendan, no veliku feštu za dvadesetak najbližih prijatelja organizirala je proteklog vikenda u jednom zagrebačkom baru gdje se slavilo do kasnih noćnih sati.

Nakon što su zavirili u čizmicu kako bi provjerili što im je donio Sveti Nikola, sinovi Marijane Mikulić, Ivan, Andrija i Jakov zasuli su svoju majku zagrljajima, a suprug Josip poljupcima za njezin 40. rođendan.

"Najbolji mogući poklon koji sam mogla poželjeti dobila sam od Jakova kada je počeo pjevati Zvončiće. Iako se razumije samo 'đoćići, đoćići i hej' i iako je to mali skok u svemiru, nama je taj mali korak cijeli svemir", priča nam Marijana povodom jubilarnog rođendana. Ne krije kako je uz mnoštvo materijalnih stvari koje je dobila od dvadesetak prijatelja s kojima je slavila u Peppers baru najviše ipak raduje svaki novi pomak njezinog trogodišnjeg sina koji ima razvojne poteškoće pa se u njihovom domu sada od jutra do mraka umjesto rođendanskih, pjevaju - božićne pjesme.

Čitajte i: Marijana Mikulić o razvojnim poteškoćama svoga sina: ‘Osjećaj nemoći kad ne možemo pomoći svom djetetu je užasan‘

"Od četrdesetih ne očekujem da budu ni nove dvadesete ni nove tridesete, očekujem samo da budu malo blaže prema meni. Nadam se miru i zdravlju. Pandemija je u sve unijela veliki nemir, potištenost, često možda bez razloga, ali jako je utjecalo na sve nas. Tridesete su mi bile moje najbolje godine, plodne u životu, ljubavi, poslu. Sve je bilo kako sam mogla poželjeti. Nadam se da ću tako govoriti i o četrdesetima. Međutim, ja nisam nikada prezadovoljna, no nisam ni nezadovoljna. Dogodilo mi se sve što sam željela i što mi se trebalo dogoditi", priča Marijana.

Čitajte i: Marijana Mikulić otvorila nam je vrata zagrebačkog stana nakon makeovera

Na pitanje što bi poručila sebi mlađoj dvadeset godina, bez razmišljanja odgovara: 'Marijani u dvadesetima bih poručila da više sluša sebe, a manje druge, više svoju intuiciju i da se ne da zavarati pričama. Slušanje svoje intuicije mi se uvijek pokazalo najboljim”, zaključuje glumica.

Linker
26. travanj 2024 00:49