Malo motivacije

Marijana Batinić priznala da nije u najboljoj formi: ‘Gore li kalorije dok gledaš svoj stari trening?‘

Voditeljica je na neko vrijeme posustala od marljivog vježbanja i otkrila tko je nagovara da se vrati u formu.

Poznata voditeljica Marijana Batinić, uvijek vesela i optimistična, upravo je na takav način obznanila i da je kod nje došlo do laganog zastoja u vježbanju. Marljiva Marijana, je ubrzo nakon rođenja druge kćerkice Roze u rujnu 2020., prionula na fizičku aktivnost. Pohvalila se time na društvenim mrežama, poticala je žene da i one odvoje vremena za sebe i svoje zdravlje. No, kako se sada čini, ipak u ovim ludim vremenima, može doći do malo duljih zastoja.

"Gore li kalorije dok gledaš svoj stari trening? Edin Mehmedović me preko Instagrama doziva da se vratim treningu, a ja se pravim da ne čujem (iako znaaam da je to idealan način za rješavanje nagomilane tjeskobe i stresa)", priznala je Marijana.

Ipak, simpatična voditeljica ima plan, a svima zainteresiranima otkrila je gdje i oni mogu naći inspiraciju za vježbanje od doma.

"Morat ću se vratiti vježbanju, a isto u ovim sivim danima preporučujem i vama - na RTLplay pogledajte novi set vježbi koje možete raditi kod kuće", poručila je Batinić.

Kratkotrajna kriza

Vjerujemo da je ovo samo kratkotrajna kriza u rutini naše voditeljice, koja je samo mjesec i polnakon poroda prionula na vježbane uz vodszvo omiljenog trenera Ede poznatog javnosti iz emisije "Život na vagi".

"Odvojila sam sat vremena dnevno za sebe i ne da nisam požalila, nego sam se preporodila. Imam puno više energije i snage, lakše mi padaju noćna buđenja, dojenje na zahtjev, sve je nekako na svom mjestu, kao da smo se doma bolje uhodali s dvoje djece. Vježbanje je najbolji ispušni ventil koji sam sebi mogla priuštiti u ovom trenutku. Napunim baterije, izbacim sve negativno i vratim se kući sretna i zadovoljna. A sretna mama najbolja je mama”, kazala je tada Marijana.

Linker
16. travanj 2024 15:04