RAZNJEŽILA PRATITELJE

Marija Husar Rimac dirljivom objavom čestitala rođendan suprugu: ‘Još uvijek sam jako zaljubljena i prolaze mi leptirići‘

Pjevačica Marija Husar Rimac dirljivom objavom je čestitala rođendan suprugu Vjekoslavu, a pratitelji su se odmah pridružili čestitkama.

Pjevačica Marija Husar Rimac i njezin suprug Vjekoslav ne skrivaju koliko se vole, a to je Marija još jednom pokazala dirljivom objavom na Instagramu.

Povodom rođendana njezinog supruga, Marija je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz opis: "Još uvijek sam jako zaljubljena i prolaze mi leptirići kada te vidim. Ti si moje sve i najbolji muž na svijetu. U dobru i u zlu, dok nas smrt ne rastavi. Sretan rođendan, ljubavi moja", napisala je.

U komentarima su se ubrzo nakon objave rođendanskim čestitkama pridružili brojni Marijini prijatelji i kolege, uključujući i Matiju Vuicu i Anu Gruicu.

Iako mnogi teško nalaze razlog za slavlje usred pandemije, Mariji i Vjekoslavu ove godine to nije problem. U veljači je Marija, naime, u 46. godini rodila drugog sina, Niku.

Čitajte i: Snovi su postali java! Marija Husar Rimac u 46. godini na svijet donijela sina

"Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco", rekla je tada u ekskluzivnom intervjuu Marija koja je sa suprugom i sinom Ivanom dugo priželjkivala prinovu.

Čitajte i: Marija Husar Rimac: Pjevačica proživljava najsretnije životne dane, no jedna tuga uvijek je prati

"Mogu samo reći da je to Božje čudo!", rekla nam je tada presretna Marija čijoj je obitelji vjera veliki oslonac u životu, a upravo ju je vjera i spojila s Vjekoslavom kojeg je upoznala u Samoboru na seminarima duhovne obnove kod Zvjezdana Linića.

Na vječnu ljubav par se zakleo 2009. godine, a njihova je ljubav, čini se, svakim danom sve jača.

Linker
24. travanj 2024 06:54