Livio Andrijić
SPEED DATE

Manuela Svorcan: U Zagreb sam došla s jednim koferom i 300 kuna

Upoznali smo je 2009. u showu Hrvatska traži zvijezdu, u međuvremenu je glumila, plesala i pjevala, ali tek se sada odvažila na veliki korak i objavila svoju prvu autorsku pjesmu. Na koga je mislila kada je pisala pjesmu 'Zamisli', kakva je kada je zaljubljena i koji joj hit ne izlazi iz glave otkrila nam je 27-godišnja Manuela u našem Speed Dateu.

Puležanka Manuela Svorcan u Zagreb je stigla s 18 godina i jednim ciljem u glavi - postati uspješna u onome što voli. Još od djetinjstva ne prestaje plesati i pjevati, a svemu je dodala i glumu - nastupila je u devet mjuzikala, među kojima je i "Mi o vuku" u kojem glumi s Bojanom Jambrošićem, a iza sebe ima i nekoliko predstava i filmova među kojima je i nagrađivani film "Nitko nije savršen" redateljice Barbare Vekarić. Nakon što se otisnula u glumačke vode, Manuela se odlučila ponovno vratiti glazbenom svijetu - nedavno je objavila pjesmu "Zamisli" svoju prvu autorsku pjesmu, a za spot je angažirala prijatelja, glumca Slavka Sobina.

Manuela nam je tim povodom stigla na Speed Date, otkrila koliko se promijenila u deset godina, što joj je bilo najteže kad je stigla u Zagreb i kakve muškarce jednostavno ne može smisliti!

Linker
19. travanj 2024 01:53