I SLAVNI PATE

Manekenka priznala da se od djetinjstva bori s tjeskobom zbog koje joj zastaje srce i ostaje bez daha

Članica jedne od najpoznatijih obitelji na svijetu, Kendall Jenner, u kratkim je video serijama "Open Minded" priznala da ju tjeskoba muči još od djetinjstva. Bolest zbog koje često ima zabrinjavajuće fizičke posljedice uzela je danak kad je postala slavna.

Slavna manekenka Kendall Jenner (25) otkrila je u razgovoru sa psihologom dr. Ramanijem Durvasulom u Vogueovoj seriji videa "Open Minded" da njezina tjeskoba zna biti toliko intenzivna i zastrašujuća da ponekad misli da umire. Istaknula je da od tjeskobe pati otkad je bila vrlo mlada te da je već s osam godina dolazila mami bez daha, sa strahom.

Primijetila je i da je, kako je stjecala više slave, njezino mentalno zdravlje uzimalo danak. "Slava je izmaknula kontroli i preopteretila me", rekla je Kendall doktoru. Dodala je i da joj u cijeloj situaciji nikako ne pomaže činjenica da je veliki hipohondar.

"Imala sam trenutaka u kojima sam se osjećala kao da me treba hitno odvesti u bolnicu jer mislim da mi srce otkazuje", rekla je Kendall.

Kritike ljudi i pitanja zbog čega ona ima biti tako zabrinuta bile su joj očekivane. Kendall je u razgovoru istaknula da nikada nije poricala da je sretnica te da zna da živi privilegiran i nevjerojatan život, ali da je i ona na kraju dana samo ljudsko biće. "Bez obzira na to koliko netko ima, to ne znači da nema osjećaja", dodala je Kendall.

Čitajte i: ‘Kao otvorena knjiga‘: Caitlyn Jenner objasnila zašto je bliža s kćeri Kylie no s Kendall

Osjećala je svojevrsno olakšanje zbog mjera zatvaranja uzrokovanih pandemijom jer je, kaže, bila zaista premorena i uvijek u društvu velikog broja ljudi.

Sada je, pak, malo zabrinuta zbog ukidanja mjera zatvaranja i ograničenja.

Čitajte i: Hit natikače padaju u zaborav? Nose se nove ‘ružne‘ natikače, Izabel Kovačić zbog njih se našla na meti

"Kad odem na večeru ili vidim više svojih prijatelja nego što sam ih navikla vidjeti tijekom prošle godine, mislim da bih mogla početi paničariti", rekla je Kendall.

Zvijezda reality showa "Keeping up with Kardashians" s ostatkom je obitelji snimila ponovno okupljanje kod američkog radijskog i TV voditelja Andyja Cohena, netom nakon što je snimanje njihovog showa završilo u ožujku, nakon 20 sezona.

Linker
18. travanj 2024 07:05