Skladna obitelj

Mama i tata Kovačić zaista uživaju: Mateo se pohvalio sinom, a Izabel sniježnom idilom

Nogometaš i supruga postali su roditelji sredinom listopada 2020., sinčića Ivana Izabel je donijela na svijet u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, no nakon nekog vremena supružnici su se vratili u London gdje Mateo igra za klub Chelsea.

Novopečeni roditelji naš nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel uživaju u prvim mjesecima uz svog sinčića Ivana. Oboje su na društvenim mrežama podijelili po jedan segment svog obiteljskog života. Mateo nije odolio da ne objavi fotografiju tromjesečnog sinčića, pokazavši samo dječakove nožice obučene u sokne. Ta crno-bijela fotografija oduševila je njegove pratitelje, ali i slavne kolege.

Fotografija uz koju Kovačić nije ništa napisao prikupila je preko 90.000 lajkova i preko 400 stotine komentara, javili su se i njegovi suigrači iz engleskog nogometnog kluba Chelsea.

Golman Kepa Arrizabalaga i vezni igrač Frello Filho Jorge Jorginho ostavili su mu emotikone, a Marcos Alonso je primijetio je da Ivan ima "prave noge" sugerirajući tako da bi maleni Ivan mogao krenuti tatinim stopama i naslijediti Matea u nogometnoj karijeri.

To je pak raspametilo ostatak pratitelja, njih 4.1 milijuna - "Budući igrač Chelseaja?", "Predivno", samo su neki od komentara.

Mama se javlja sa skijanja

Gotovo istovremeno supruga nogometaša Izabel otrkila je da ovih dana uživaju na snijegu. Pozirala je na snježnim padinama, na vrhu planine, ali ipak nije otkrila gdje su. Idiličnom fotografijom na kojoj uz predivan krajolik Izabel pozira savršeno dotjerana ostavio je mnoge bez teksta. No jedan detalj iznenadio je mnoge, fotograf je slučajno prstom pokrio dio objektiva, što Izabel nije htjela ukloniti niti izrezati.

Iako su neki komentatori u šali protestirali zbog greške, većina je bila oduševljena. Komplimente je dobila od Matee Ibanez, supruge Luisa Ibaneza, a javila se i Tia Mamić.

Izabel je nakon toga objavila i još jednu fotografiju snimljenu u skijaškoj vučnici, pokazavši da uživa u predivnom sunčanom danu, na svježem zraku i snijegu.

Linker
19. travanj 2024 11:50