Profimedia, AKM-GSI
MAMINA KĆI

Mala slatkica: Kćerkica Mille Jovovich baš sliči na mamu

Nakon ljetovanja u Francuskoj, glumica Milla Jovovich (41) vratila se s obitelji u Los Angeles i odmah požurila u shopping centar po omiljene grickalice, a u stopu ju je pratila njezina 9-godišnja kći koja sve više nalikuje svojoj slavnoj mami.

Zvijezda filmskog serijala "Resident Evil" nije mogla proći neprimijećeno u Beverly Centeru gdje je otišla u kratki shopping sa svojom kćeri Ever. Iako je ona nosila trapez model traperica i običnu majicu, a njezina kći šetala u ljetnoj haljini s cvjetnim uzorkom, njihova sličnost dolazila je do izražaja. Osim što ne dijele isti modni stil, ne vole niti iste frizure: njezina kći voli svoju dugu kosu, koju povremeno skupi u pletenice, dok je ona već godina prepoznatljiva po svojoj lob frizuri - od koje se ne odvaja čak niti za potrebe snimanja.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* - Actress Milla Jovovich and her daughter Ever Anderson enjoy a mother/daughter shopping trip to the Beverly Center. Milla and Ever grabbed some Wetzel's Pretzels before heading home for the day.

Pictured: Milla Jovovich, Ever Anderson

BACKGRID USA 1 AUGUST 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 343739005, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Slavna glumica sredinom srpnja je sa svojom obitelji otputovala u Francusku. Iako je putovanje bilo poslovno, Milla Jovovich pronašla je vremena da sa svojim djevojčicama istražuje Pariz: 9-godišnja Ever i 2-godišnja Dashiel, koje je glumica dobila u braku s redateljem Paulom W.S. Andersonom uživale su u desetodnevnoj avanturi.

Linker
26. travanj 2024 12:26