dosta joj je

Mala kronologija ispada Nine Kraljić! Borbu vodila tri dana - i onda naglo sve završila

Nesuđena pobjednica Dore 2021. odlučila je završiti s bitkama na društvenim mrežama. Nina Kraljić povukla je neočekivan potez i ugasila društvene mreže.

Nakon svega - povlačenje! Nina Kraljić danima se na društvenim mrežama žalila zbog činjenice da je na Dori 2021. završila na drugom mjestu, a onda je sve društvene mreže naprasito ugasila. Pobjednica "The Voicea" 2015., na Eurosong je otputovala 2016. godine, no to je nije zadovoljilo, bila je uvjerena da će ove godine njezina pjesma "Rijeka" predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Kada je pobjedu uzela Splićanka Albina Grčić, Nina nije skrivala nezadovoljstvo.

Čitajte i: Nina ne odustaje, nakon kritike obožavatelja opširno mu odgovorila o ‘propustima‘ na Dori: ‘Nisam bila najbolja, ali...‘

Brojnim je statusima i raspravama na društvenim mrežama izrazila svoje nezadovoljstvo, počela je već u subotu navečer - nakon proglašenja pobjednice.

Tad je insinuirala da je Dora namještena, obrušila se na organizatore, plakala na Instagramu, a u raspravama na društvenim mrežama žustro se raspravljala i s obožavateljima koji su imali drugačije mišljenje od njezinog.

Čitajte i: Skandalozna strana Dore ni ovog puta nije izostala! Nina je teško podnijela poraz, Kedžo prozvao HRT

Tri dana je ratovala sa apsolutno svima, na društvenim mrežama usporedili su je i s Donaldom Trumpom

Tijekom nedjelje - Nina je nastavila s bitkom na društvenim mrežama, a potom je u ponedjeljak navečer odlučila izbrisati sve svoje profile na društvenim mrežama - i na Facebooku i na Instagramu. Prije negoli je donijela takvu odluku, Kraljić je napisala da je žalosno što živimo u društvu u kojem se uvijek isto priča, radi i očekuje.

"Žalosno je da živimo u društvu u kojem se uvijek isto priča i radi i očekuje, a čim nije tako, odmah u javni linč. Da se zaista želim priključiti mainstreamu, moje ponašanje bilo bi potpuno drugačije, vjerujte mi. Očito me nije briga što drugi misle, pa čak ni visokorangirani lobiji, pratim sebe i svoju istinu i tko voli nek izvoli", napisala je Kraljić i nestala iz javnog prostora.

Linker
17. travanj 2024 19:32