Maja i zaručnik u romantičnoj izlasku
 Bojan Zibar
ljubav je to

Majo, gdje je torta? Veliki dan za njezinog supruga, no bez važnog detalja

Pjevačica Maja Šuput o svom suprugu Nenadu uvijek govori u superlativima, a način na koji ga gleda govori sto jezika...

"Obožavam apsolutno sve na tebi. Nek ti je sretan, najsretniji, rođendan, ljubavi moja', poručila je Maja Šuput svom suprugu Nenadu uz neodoljive fotografije iz njihovog gnijezda. Naime, na njima je bračni par sređen tip-top i piju šampanjac.

U razgovoru za Gloria.hr otkrila je kako se privikla na karantenu i kućnu atmosferu što joj je do sada bilo potpuno strano. "Muž se bacio na to da postane vrsni kuhar, svaki dan izmišlja što će novo kuhati, to ga baš veseli. Nikad nismo kući i uglavnom se hranimo vani, ovo je potpuno novo iskustvo. Mislim da će do kraja ove izolacije postati zaista nekakav ozbiljan kuhar. Bacila sam se na učenje, a uza sve to, gledamo filmove, uglavnom se debljamo, razmišljamo kako ćemo potrošiti kilograme koji se gomilaju. Jako puno radimo na našem brandu 'Majuška' jer stvari koje su se trebale dogoditi ovog Uskrsa su prolongirane", rekla nam je Maja.

Instagram / Maja Šuput
Maja Šuput u svom krevetu

Prije nekoliko dana proslavili su godišnjicu braka. Nakon gotovo dvije godine veze i zaruka, Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju u Istri, na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama.

Instagram

"Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova - stajalo je na jumbo plakatu uz cestu s njihovom fotografijom u okviru u obliku srca.

Čitajte i:

Zavirili smo u fotogenične domove poznatih Hrvatica: Bijela boja, minimalizam i luksuz na svakom koraku

'Ili ću se s time pomiriti ili ću kukati': Maja Šuput pred velikim životnim izazovom

Na lokacijama koje su hit na Instagramu: Maja Šuput ima fotku koju svi žele

Linker
19. travanj 2024 16:25