PUNA ENERGIJE

Maja Šuput u novom (i unosnom) poslovnom pothvatu: ‘Spavam svega četiri sata dnevno‘

Pjevačica se nedavno vratila na pozornice, a prije nekoliko dana izdala je i Majushka slikovnice za djevojčice! Maja Šuput ne gubi vrijeme - čak ni na spavanje.

Energija kakvom zrači domaća pjevačica Maja Šuput zaista se rijetko viđa. Četiri sata spavanja, koncert za koncertom, majčinstvo i Majushka brend, koji proizvodi čitav niz proizvoda - i sve to uz odličan smisao za humor i osmijeh na licu! Maja, čini se, zaista "živi život". Nedavno je Majushka izbacila slikovnicu za djevojčice, a odakle ideja, što se najviše prodaje i koja je tajna njezine uspješnosti, otkrila nam je Maja u kratkom razgovoru.

U suradnji s najvećim europskim izdavačem

Kad je Maja Šuput bila djevojčica, popularne su bile slikovnice u kojima se glavni lik, djevojčica, zvala Maja i u svakoj bi se našla u novoj pustolovini - Maja na skijanju, Maja na plivanju... To se sjećanje poznatoj pjevačici već neko vrijeme vrzmalo po mislima, a prije nego je odlučila izdati slikovnicu, pristupio joj je najveći europski izdavač slikovnica - Egmont. Bio je to pun pogodak i prvi korak prema stvaranju Majushka slikovnica koje će uskoro biti dostupne čak na 1000 prodajnih mjesta!

Čitajte i: Maja Šuput na plaži: U društvu najvažnijeg muškarca ‘šalje‘ morske razglednice i oduševljava brojne pratitelje

Bojanka za 5 i Moja modna pustolovina prve su izdane od (trenutno) planiranih osam interaktivnih slikovnica. Osim što djevojčice sve Majine kreacije mogu bojati bojama kojima požele, mogu lijepiti krune, naljepnice i uživati u svim čarima interaktivne slikovnice koja bi uskoro mogla postati san svake djevojčice - a možda i odraslih, kao što je to bilo s Majushka mikrofonom.

image
Glazbenica je nedavno objavila svoje bojanke, planira ih objaviti ukupno osam.
PRIVATNA ARHIVA

Maja nam je, naime, otkrila da su trenutno Majushkin bestseller mikrofoni bili zamišljeni za djevojčice, no ubrzo su postali popularni među stariji uzrastima - za teambuildinge, karaoke i tome slično.

Asortiman se brzo širi, a među djevojčicama je najpopularniji Majushka secret diary - multimedijalni dnevnik na zaključavanje koji osim što omogućuje potpunu privatnost, sadrži čak 11 Majinih pjesama koje djevojčice mogu slušati.

Što se tiče pjesama i nastupa, Maja se nedavno vratila, a osjećaj starog normalnog se, kaže, brzo vratio.

Kao da korone nije ni bilo

"Ispalo je da je nastupanje kao vožnja biciklom. Kada voziš bicikl cijeli život, jednu godinu bez vožnje nećeš zaboraviti", objasnila je Maja te je dodala: "Bili smo vrlo euforični prvi dan, onda smo imali svirku i drugi dan, tako da smo već sljedeći tjedan bili uigrani kao da Covid-a nije ni bilo. Sviramo svaki petak i subotu."

Čitajte i: Maja Šuput se ne odvaja od malenog Blooma! Pjevačica blista sa sinom - čak i na neobrađenim fotografijama

U čitavoj priči s malenim Bloomom koji redovito krade svu medijsku pažnju, Maja nema nikakvih problema. Dok ona nastupa, Bloom je ili u fazi uspavljivanja, ili spava, baš kao i kad se Maja vraća kući.

Svi se pitamo kako "Super Maja" sve stiže, a ona nam je otkrila da se tajna krije u tome što spava tek četiri sata, ali i u čitavom timu ljudi koji stoje iza njezinih koncerata i Majushka priče.

Linker
20. travanj 2024 13:13