Energična profesorica

Maja Šuput u neočekivanoj ulozi: Održala predavanje studentima i otkrila tajne svog poslovanja

Popularna pjevačica je gostovala na predmetu "Osobni odnosi s javnošću", na trećoj godini VERN-ova preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija, a predavanje su on-line mogli pratiti i studenti s drugih studija.

"Moram biti iskrena, imala sam poziva s mnogih fakulteta u Hrvatskoj da dođem kao gost predavač, ali sam ih uporno odbijala do sada. Jako mi je drago da sam studentima, budućim PR stručnjacima na živom, svom primjeru pokazala kako se radi poslovni plan, tj. kako se brendira javna osoba i kako se s dobrom vizijom i strategijom može doći do rezultata. Pozovite me i iduće godine...", poručila je Maja Šuput koja je uživala u ulozi predavačice.

image
Maja Šuput studentima je prezentirala svoju priču o uspjehu.
FOTOGRAFIJE: VERN.HR

Maja je studentima objasnila kako je najvažnije imati viziju te konstantno raditi na sebi i ulagati u sebe, ali i da je nužno pratiti trendove. Izdvojila je društvene mreže kao "must have" online platformu u današnjem PR-u, ali i digitalne kanale općenito koji su postali sastavni komunikacijski kanali u današnjoj marketinškoj industriji.

Pjevačica se odazvala na poziv predavača VERN-a Hrvoja Ratkića, a najviše je pozornosti u prezentaciji dala vlastitom brend "Majushka".

Trendi trudnica oduševila je outfitom. Uz kratkoj crno-zlatnoj suknjici A kroja i visokim smeđim čizmama odjenula je kožnu jaknu, a na predavanju je nosila zaštitnu masku.

Nedavno je objavila video u kojem ponosno pokazuje trudnički trbuščić.

"Ljubav mamina raste. Danas veselo ulazimo u 5. mjesec našeg zajedničkog života i nitko sretniji od nas", napisala je Maja uz video.


Čitajte i:

Zavirili smo u fotogenične domove poznatih Hrvatica: Bijela boja, minimalizam i luksuz na svakom koraku

I Maja se bacila u prodaju kozmetike: Njen brend zove se MASHÙ, a prvi proizvod već je oduševio

Maja Šuput Korčulom šeta u vjenčanici koju zbog njezine lude ideje nitko nije ni dobro vidio

Linker
25. travanj 2024 05:30