Srećko Rundić /
U NOVOM BROJU GLORIJE

Maja Šuput o prinovi: 'Savjetovali su me da angažiram dvije dadilje'

Zagrebačka pjevačica u novom broju magazina Gloria otkriva kako se nosi s gubitkom oca, zašto nastupa sa slomljenom nogom, kako ju je zaprosio dečko Nenad Tatarinov te najavljuje vjenčanje i prinovu u obitelji.

Činjenica da je slomila nogu nije nimalo poremetila raspored zagrebačke pjevačice Maje Šuput (39), koja je među kolegama poznata po tome da zna savršeno racionalizirati svoje vrijeme - u što smo se i sami uvjerili. Zamolila nas je da se nađemo na njezinom terenu, u fitness centru Play, gdje inače trenira. Taman je došla s terapije, naručila proteinski shake te u nimalo glamuroznom izdanju, u trenirci, sa šiltericom i bez šminke, izgledala poput djevojke iz susjedstva. Jedna od članica žirija u showu Supertalent na Novoj TV imala nam je mnogo toga reći jer joj je ova godina zaista bila burna. Zaručila se s pulskim biznismenom Nenadom Tatarinovim (35), s kojim je u vezi od lanjskog ljeta, i otkrila nam da planiraju vjenčanje i proširenje obitelji.

'Svečano obećajem da idemo raditi bebu čim mi noga ozdravi. Da se mene pita, sad bih postala mama. Samo da Nenad može roditi!', priča Maja.

Zamrzavanje karijere nije joj opcija. -Ni slučajno! Nenad i ja smo se već dogovorili da ću ja pjevati, a on će me s bebom pratiti na putovanjima. Neki prijatelji su mi savjetovali da angažiram dvije dadilje. Ja bih staru i ružnu, a Nenad je rekao da to ne dolazi u obzir jer moramo paziti na imidž - pa predlaže mladu i zgodnu. Rekao mi je: “Zamisli da smo svi mi skockani, Grubnić nam lijepo sredi bebu, a s nama neka ružna dadilja u poderanoj trenirci”. Jednom mi je, pak, u šali rekao: “Dobro, ne mora biti mlada, ali barem neka bude tvojih godina”.

U razgovoru za Gloriju govori i o planovima za vjenčanje, otkriva zašto već neko vrijeme ne nosi zaručnički prsten te priča kako se nosi sa smrću oca, estradnog menadžera Borisa Šuputa.

Linker
18. travanj 2024 08:46